Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Roztoczańskie klimaty

Roztoczańskie klimaty

Bogdzia 12:20, 30 sty 2013

Zeta napisał(a)

Kasiu dopiero dzis sie przyznaję że też się pokręciłam wczoraj po Twoim domu , pięknie go urządziłas . Dzięki za pokazanie. Mam tylko pytanie które i u siebie zadałam czy w domu nie słychac za bardzo rozmów jeśli pozbyłaś sie sufitów .Jak jesteście sami to wszystko w porzadku ale jak są goscie?Masz wiele przestrzeni i w domu i w ogrodzie , mało kogo na to stac. Pięknie jest. Pozdrawiam serdecznie.

My mamy dom otwarty tzn nie ma drzwi między pomieszczeniami ......salon jadalnie hall i kuchnia są otwarte....ale sypialnia i pokoje są tak jakby w drugim skrzydle ..... więc jak ktoś zmęczony zamyka drzwi i nic nie slychać ....było spore echo z powodu małej ilosci mebli ale dołożylam dywany i zasłony i jest ok ...ja zawsze chciałam mieć otwarta przestrzeń ....
A jeśli chodzimo stanie to wiesz mieszkamy na zadooopiu a działka to był ugór....zdaję sobie sprawę że dzialki i budowa domu w mieście lub pod miastem jest duuuużo droższa niż na totalnej wsi hahahahaha ale ja lubię takie klimaty.....

Otwarte przestrzenie są piękne o ile dają sie ogrzac. (?) Ja też lubie dzikie tereny dające wrażenie swobody. Pozdrawiam.

No podlogówka to muss....my ogrzewamy cały dom kominkiem z płaszczem.....gorzej jak prądu nie ma wtedy mamy drugi grawitacyjny hahaha i jakoś ciepło nam

Dzięki za wyjasnienia. Wszystko dobrze przemyslane. gratuluję.
anula_wn 12:22, 30 sty 2013

Zeta, przyszłam.... obejrzałam pół wątku... czytam o pięknych wnętrzach, ale CZEMU ja ich nie widze ????
Zeta 12:22, 30 sty 2013

Słabeeee te zdjęcia ale tyko takie mam
Zeta 12:23, 30 sty 2013

anula_wn napisał(a)
Zeta, przyszłam.... obejrzałam pół wątku... czytam o pięknych wnętrzach, ale CZEMU ja ich nie widze ????

Hehehe bo one pojawiały siem i znikały
Lena 12:26, 30 sty 2013

Śliczne widoki - też mi tęskno za zielonym
kraania 12:26, 30 sty 2013

Zeta napisał(a)

Myślę o kulkach berberysowych lub ligustra albo varellka ????

Varellka to jest fajny pomysł. Ja mam połączenie lawendy z sosną bosniacką "SMIDTII", tylko to sa bardzo małe kuleczki póki co i lawenda je dominuje. Chciałam je nawet zmieniać, ale Magnolia mnie przekonała, żeby poczekać.

No i chyba postawię na tą varellkę ....tylko ciężko ją znaleść .....i wokoło lawenda ......idę do Ciebie pokażesz mi ten Twój zestaw ??? Kosodrzewinki i lawendy???

Pokazałam
anula_wn 12:37, 30 sty 2013

Zeta napisał(a)

Hehehe bo one pojawiały siem i znikały

buuuuuu
ale szkoda, ale szkoda !
Wieloszka 12:45, 30 sty 2013

Zeta napisał(a)

Słabeeee te zdjęcia ale tyko takie mam

Nie łam się - mogą być Bardzo fajnie wyszła Ci ta rabata! Nie mogę skopiować dosłownie, bo u mnie wszędzie chol...ne kąty proste - czasem naprawdę utrudniają mi życie Ale bendem siem inspirować!!!
Zeta 12:55, 30 sty 2013

Kiedyś też chcialam kąty proste ale okna mam okrągłe i ściana po łuku ....więc nie bardzo by pasowały
Zeta 12:57, 30 sty 2013

Jescze takie znalazłam