Zeto odwiedziłam Twój ogród, ale tyle stron nie dałam rady, a ciekawie bardzo i pięknie oczywiście. Mój wzrok dojrzał jednak wpis, że M. Twój nie podziela Twojej ogrodowej pasji, no i jak tu się nie wpisać, skoro u mnie to samo? Będzie mi lepiej na duszy, kiedy sobie wspólnie "ponarzekamy" . Dzisiaj posprzątałam 119 kopców kreta i nie wiem, co mam zrobić, żeby jutro wstać z łóżka he, he.
Ogród masz cudny. Dajesz mu radę sama? Czy bierzesz firmę od czasu do czasu?
Ło matko, tydzień mnie nie było, a tu 1167 postów!
Cofam się nadrobić zaległości
Ooooooo nie próbuj ......
Przeleciałam te dziesiąt stroniczek
I dobrze, przynajmniej wiem, że Madżenka do mojego łojca przyjechała, źle, że znowu komitetu powitającego na moście nie zorganizowałam
Cholerka chlipię sobi w rękaw, że się na seans nie załapałam.........
Zeto odwiedziłam Twój ogród, ale tyle stron nie dałam rady, a ciekawie bardzo i pięknie oczywiście. Mój wzrok dojrzał jednak wpis, że M. Twój nie podziela Twojej ogrodowej pasji, no i jak tu się nie wpisać, skoro u mnie to samo? Będzie mi lepiej na duszy, kiedy sobie wspólnie "ponarzekamy" . Dzisiaj posprzątałam 119 kopców kreta i nie wiem, co mam zrobić, żeby jutro wstać z łóżka he, he.
Ogród masz cudny. Dajesz mu radę sama? Czy bierzesz firmę od czasu do czasu?
No niestety u nas z firmami ogrodniczymi krucho a te co są .... mam wrażenie że ja lepiej się znam na ich fachu hahaha.
Póki co radzę sobie sama .....do cięższych prac biorę kogoś do pomocy
Mój M ma inne pasje a ja inne ....ale nie mam mu tego za złe........ Każdy musi mieć trochę swojego świata... ja to kocham i mnie ogród odstresowuje... ale mam nadzieje że w tym roku wreszcie skorzystam z mebli ogrodowych hihih
Ło matko, tydzień mnie nie było, a tu 1167 postów!
Cofam się nadrobić zaległości
Ooooooo nie próbuj ......
Przeleciałam te dziesiąt stroniczek
I dobrze, przynajmniej wiem, że Madżenka do mojego łojca przyjechała, źle, że znowu komitetu powitającego na moście nie zorganizowałam
Cholerka chlipię sobi w rękaw, że się na seans nie załapałam.........
Hhhi seans wymuszony ......nie poweim kto mnie naciskał hahahaha
No ale to przecież ogrodowisko a nie wnętrzowisko