Zeta wstawaj trzeba sprawdzić czy śniegu na kulig dopadało? Wstałam śniegu nie przybyło....M rano pranie zrobił....a ja słodko spałam Mój Żon nie umie pralki włączyć.... Ale za to gotuje coś za coś.... Jakby ich tak zmixować to taki M umiałby wszystko i gotować i pranie robić ehhhhh marzenia to mi trafił się taki zmiksowany egzemplarz bo umie i włączyć pralkę,poprasować i ugotować, ciasto upiec i posprzatać. Tylko czasu mu braknie... tralalala tralalaa ja też tak mam...
Zeta wstawaj trzeba sprawdzić czy śniegu na kulig dopadało? Wstałam śniegu nie przybyło....M rano pranie zrobił....a ja słodko spałam Mój Żon nie umie pralki włączyć.... Ale za to gotuje coś za coś.... Jakby ich tak zmixować to taki M umiałby wszystko i gotować i pranie robić ehhhhh marzenia to mi trafił się taki zmiksowany egzemplarz bo umie i włączyć pralkę,poprasować i ugotować, ciasto upiec i posprzatać. Tylko czasu mu braknie...
Zeta wstawaj trzeba sprawdzić czy śniegu na kulig dopadało? Wstałam śniegu nie przybyło....M rano pranie zrobił....a ja słodko spałam Mój Żon nie umie pralki włączyć.... Ale za to gotuje coś za coś.... Jakby ich tak zmixować to taki M umiałby wszystko i gotować i pranie robić ehhhhh marzenia
Zeta wstawaj trzeba sprawdzić czy śniegu na kulig dopadało? Wstałam śniegu nie przybyło....M rano pranie zrobił....a ja słodko spałam Mój Żon nie umie pralki włączyć.... Ale za to gotuje coś za coś....
Zeta wstawaj trzeba sprawdzić czy śniegu na kulig dopadało? Wstałam śniegu nie przybyło....M rano pranie zrobił....a ja słodko spałam
Zeta wstawaj trzeba sprawdzić czy śniegu na kulig dopadało?