Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Roztoczańskie klimaty

Roztoczańskie klimaty

Zeta 17:37, 11 lut 2013

eliza3 napisał(a)
Wróciłam parę stronek, aby zimowe zdjęcia obejrzeć... warto było, pięknie
U na też biało i słonecznie, ale nie tak ślicznie

Dziekuję za wizytę i zapraszam częściej
ewa004 17:53, 11 lut 2013

Zeta piękna zima u ciebie ,ale już ci jej nie zazdroszczę
U nas dzisiaj rano tak pięknie świeciło słonko i ptaszki ćwierkały że że aż ciśnienie mi skoczyło,potem pogoda się s..........ła i zaczął padać śnieg ,ale już go nie ma

A ciemierniki długo będą stały w domu ,bo słyszałam że jak maja za ciepło to zaraz przekwitną
Jak myślisz nadały by się do donic na zewnątrz ,tak na teraz ?
Zeta 18:32, 11 lut 2013

ewa004 napisał(a)
Zeta piękna zima u ciebie ,ale już ci jej nie zazdroszczę
U nas dzisiaj rano tak pięknie świeciło słonko i ptaszki ćwierkały że że aż ciśnienie mi skoczyło,potem pogoda się s..........ła i zaczął padać śnieg ,ale już go nie ma

A ciemierniki długo będą stały w domu ,bo słyszałam że jak maja za ciepło to zaraz przekwitną
Jak myślisz nadały by się do donic na zewnątrz ,tak na teraz ?

Wiesz te ciemierniki ja mam pierwszy raz stoja w pokoju nieogrzewanym przy oknie bo bardzo chcę je na wiosnę do grubtu wsadzić ....a co z tego będzie niewiem.....najlepiej zapytaj Ani Asc ona jest znawczynią ostatnio tam byla dyskusja o ciemiernikach
A zima u mnie ładna ale ja Tobie wiosny zazdraszczam.
Urszulla 19:19, 11 lut 2013

Pogoda kuligom sprzyja- był już -czy będzie, bo się trochę pogubiłam w terminach
Zeta 19:29, 11 lut 2013

Urszulla napisał(a)
Pogoda kuligom sprzyja- był już -czy będzie, bo się trochę pogubiłam w terminach
haha był w sobotę a niedzielę odsypiałam hihihi
Madzenka 20:14, 11 lut 2013

Zetka ale Ty masz piękną pogodę, nie tylko boski śnieg ale i słońce. Buuuu a nas ani śniegu, ani słońca....
gierczusia 20:16, 11 lut 2013

Nooo nie Zetka na kuligu a u mnie ani wiosna ani zima.. Śniegu tyle co na lekarstwo ,ale ten co jest , to się trzymie i popuścić nie zamierza ... Łobuziak
Zeta 20:16, 11 lut 2013

Nie martw się Madzen jutro ma u was spaść do 10 cm śniegu ...przed chwilką oglądałam prognozę
Zeta 20:18, 11 lut 2013

gierczusia napisał(a)
Nooo nie Zetka na kuligu a u mnie ani wiosna ani zima.. Śniegu tyle co na lekarstwo ,ale ten co jest , to się trzymie i popuścić nie zamierza ... Łobuziak

U mnie świeżego śniegu mało a stary nie stopniał a zamarzł
Wiec mam jedna wielką czapę lodu hahah
Ale kulig się udał
kraania 20:30, 11 lut 2013

Zeta u mnie też zima na całego. I już się wcale z niej nie cieszę . Dołączyłam też do zaszczytnego grona posiadaczy ciemierników z Biedronki. Kupiłam dzisiaj trzy sztuki Łącznie mam 5, bo 2 już rosną w ogrodzie.