Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Roztoczańskie klimaty

Roztoczańskie klimaty

Zeta 19:10, 30 gru 2013

Magda70 napisał(a)
Helo Mamuska
Jak tam sobie radę dajesz??

Buziam Ciebie i Maksia a męża pozdrawiam...

No od tygodnia w miarę śpię bo Maksio przesypia raz 6 godzin wiec nie jest źle
Sorki że się nie odzywałam ale karmienie i przewijanie i usypianie co dwie godziny mnie przerosło
Teraz zaczyna być już w normie ze spaniem więc będę się częściej pojawiać na ogrodowisku buziam tymczasem....
Zeta 19:11, 30 gru 2013

Margarete napisał(a)
Zetka, zaglądałam do ciebie nie raz choć nie zawsze zostawiając slad ale zawsze z wielką przyjemnością podglądałam twój cudny ogród, ale ostatnio jakoś rzadziej tu bywałam i przegapiłam ważne wydarzenie ..
Spóźnione ale nie mniej szczere gratulacje dla ciebie, eMa i serdeczne zyczenia pomyslności dla Maksia !!!!

Bardzo dziękuję i zapraszam do ogrodu o każdej porze dnia i nocy
Zeta 19:11, 30 gru 2013

domek_jerutki napisał(a)
Mam pytanie, czy trawy sadzone są w doniczkach czy bezpośrednio do gruntu?

Bezpośrednio do gruntu
Zeta 19:12, 30 gru 2013

Sebek napisał(a)
Kaaaaasiu jesteś tam? Zajrzałabyś choć na chwilkę i wrzuciła zdjęcia oświetlonego domu i dekoracji

Seba zrobię zdjęcia i coś powrzucam obiecuję
Zeta 19:14, 30 gru 2013

Buziam Was wszystkich i życzę Szczęśliwego Nowego Roku i pięknych ogrodów........a także grona wspaniałych ogrodowiskowych przyjaciół
Zielona 19:17, 30 gru 2013

O! I Roztocze zajrzało w ten poświąteczny czas. Ale mówią, że kto ma Dzieciątko, ten ma Świątko więc wcale nie dziwi mnie to, że harmonogram aktywności niemowlęcia nie pozwala Tobie na angażowanie się w forum. Najważniejsze, że jesteście zdrowi i że złapałaś jakąkolwiek powtarzalność w rytmie dnia Maksia. Moje Córki miały w tym wieku inną wizję: codziennie inaczej
Madzenka 19:31, 30 gru 2013

Wszelki duch Pana Boga chwali!!!
Zeta 19:42, 30 gru 2013

Zielona napisał(a)
O! I Roztocze zajrzało w ten poświąteczny czas. Ale mówią, że kto ma Dzieciątko, ten ma Świątko więc wcale nie dziwi mnie to, że harmonogram aktywności niemowlęcia nie pozwala Tobie na angażowanie się w forum. Najważniejsze, że jesteście zdrowi i że złapałaś jakąkolwiek powtarzalność w rytmie dnia Maksia. Moje Córki miały w tym wieku inną wizję: codziennie inaczej

Hej Zielona fajnie że mnie pocieszasz ja byłam u skraju załamania z niewyspania haha aż się zrymowała .....ale maksio jest cudowny i czuje się jakby był z nami od początku zresztą co rano budzi się z uśmiechem na ustach i gada do mnie cały rozpromieniony ....to daje powera do życia hahah
Zeta 19:43, 30 gru 2013

Marzena2007 napisał(a)
Wszelki duch Pana Boga chwali!!!

Buziaki Madżenka hihih
Zeta 19:44, 30 gru 2013

Muszę się jeszcze pochwalić Maksiem
Słodki uśmiech dla ogrodowiska