Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Roztoczańskie klimaty

Roztoczańskie klimaty

Madzenka 20:38, 30 gru 2013

Zielona napisał(a)
To nie jest pocieszanie... to stwierdzanie faktu. Podobno są takie Dzieci, które śpią, jedzą i się uśmiechają... Ale nie wiem, gdzie takie rosną... W moim domu urosły sobie dwie Królewny w rytmie tyleż nieprzewidywalnym, co wykańczającym mnie nerwowo. Ileż razy patrzyłam w ten bezzębny uśmiech i pytałam: dlaczego nie możesz tak przez cały dzień??? No dlaczego??? Odpowiedzi się nie doczekałam. Podkręcałam więc Mozarta i napytanie M. dlaczego słucham tak głośno odpowiadałam, jak bohaterka czytanej wtedy przez mnie książki: bo wolę słuchać Mozarta z płaczem Małej w tle niż odwrotnie Zaliczyłyśmy kolki, refluksy i inne takie atrakcje. Ale... dzieci wyrastają ZE WSZYSTKIEGO! Nie tylko z pierwszych śpioszków. Tego się trzymaj.

A Maksio... anielski

Oj tak kolki..... I niechęć do mojego cycka...
Jak będa kolki to pisz będę doradzać co i jak w jakiej dawce , bo mam bardzo przebadana konkurencję (szkoda że taka mądra nie byłam jak córka była mała)...
Magda70 20:38, 30 gru 2013

Zeta napisał(a)

I buziaki od cioci Magdy...
Jaki slodziak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaki aniołek!!!!! Jak śpi
Madzenka 20:42, 30 gru 2013

Aaa zapomnialbym przez. Maksia cuuuuuudowne dekoracje
Zeta 20:51, 30 gru 2013

A teraz trochę świąt ....w tym roku nie poszalałam z dekoracjami ....Maksio nie pozwolił hahhaa

Dekoracja za oknem
Zeta 20:52, 30 gru 2013

Marzena2007 napisał(a)

Oj tak kolki..... I niechęć do mojego cycka...
Jak będa kolki to pisz będę doradzać co i jak w jakiej dawce , bo mam bardzo przebadana konkurencję (szkoda że taka mądra nie byłam jak córka była mała)...

U mnie narazie spokój z kolkami teraz tylko uśmiech na buźce i guganie ...no i noszenie na rączkach bo główka kręci się wkoło własnej osi z ciekawości hahahah ....ale jakby co to wale do Was jak w dym
Magda70 20:53, 30 gru 2013

Marzena2007 napisał(a)
Aaa zapomnialbym przez. Maksia cuuuuuudowne dekoracje

no właśnie...ja też Maksiem zauroczona a dekoracje zajefajne...
Zeta 20:55, 30 gru 2013

I choineczka u Maksia ...miala być zywa ale święta u babci były więc nie zdążyłam
Zielona 20:56, 30 gru 2013

Zeta napisał(a)

U mnie narazie spokój z kolkami teraz tylko uśmiech na buźce i guganie ...no i noszenie na rączkach bo główka kręci się wkoło własnej osi z ciekawości hahahah ....ale jakby co to wale do Was jak w dym

Ojjj... pamiętam... chęć zwiedzania w pozycji pionowej to sprytne wymuszanie Oczywiście łóżeczko drapało w plecki moje Córki... Na rączkach tak przyjemnie... Tylko z każdym kolejnym tygodniem coraz ciężej... Mamusi od tego słodkiego ciężaru.
Zeta 20:57, 30 gru 2013

Zeta 21:04, 30 gru 2013

Zielona napisał(a)

Ojjj... pamiętam... chęć zwiedzania w pozycji pionowej to sprytne wymuszanie Oczywiście łóżeczko drapało w plecki moje Córki... Na rączkach tak przyjemnie... Tylko z każdym kolejnym tygodniem coraz ciężej... Mamusi od tego słodkiego ciężaru.

Hahahah niop i plecki bolą ale co się nie robi dla tego brzdąca