Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Roztoczańskie klimaty

Roztoczańskie klimaty

Zeta 21:41, 01 maj 2014

Jag_58 napisał(a)
Zetka jak tam buksiki ,zdecydowałaś co z nich będzie,czy oddajesz dziewczyna bo są chętne

Decyzja podjęta część już zrealizowana pokażę jak skończę
Zeta 21:45, 01 maj 2014

Z daleka

Zeta 21:48, 01 maj 2014

A tak spędzał dzień Maksio .......z ukochanymi pieskami
Kondzio 21:50, 01 maj 2014

Piękniej ogrodzie sie dzieje hi hi hi
Jag_58 21:57, 01 maj 2014

Maksio super ,fota świetna
ana_art 22:04, 01 maj 2014

zazdroszczę Ci tej przestrzeni.... baaaardzo
Zeta 22:08, 01 maj 2014

ana_art napisał(a)
zazdroszczę Ci tej przestrzeni.... baaaardzo

Nie wiesz co piszesz
A ja sobie pomyślałam ze jakbym miała mniejszy ogród to byłyby tam tylko cisy buksiki horti carexy i tony cebulowych .....a tu tyle hektarów ....sadzę i sadzę i końca nie widać...już Żon chce rozwodu....a teraz brzdąc w domu to i czasu mało na cokolwiek
ana_art 22:12, 01 maj 2014

Zeta napisał(a)

Nie wiesz co piszesz
A ja sobie pomyślałam ze jakbym miała mniejszy ogród to byłyby tam tylko cisy buksiki horti carexy i tony cebulowych .....a tu tyle hektarów ....sadzę i sadzę i końca nie widać...już Żon chce rozwodu....a teraz brzdąc w domu to i czasu mało na cokolwiek

eee bo wiesz, że zawsze to co czyjeś fajniejsze się wydaje, a tak poważnie gdybym miała większy ogród to bym go nie obrobiła... chociaż nie powiem że parę metrów przyjęłabym z ogromną radością
Zeta 22:17, 01 maj 2014

ana_art napisał(a)

eee bo wiesz, że zawsze to co czyjeś fajniejsze się wydaje, a tak poważnie gdybym miała większy ogród to bym go nie obrobiła... chociaż nie powiem że parę metrów przyjęłabym z ogromną radością

No właśnie jak się napatrzę na Wasze ogrody to ciągle cosik zmieniam .....chyba muszę wreszcie przestać...i pozostać przy swoim....przecież zawsze mogę do Was wpaść i popodziwiać hahahahah .....przecież nie ma doskonałości to dlaczego my tak dopieszczamy te ogrody mój Żon twierdzi że dla siebie to robię bo jemu to się podoba tak jak jest i po co to zmieniać
Jag_58 22:22, 01 maj 2014

Zeta napisał(a)

No właśnie jak się napatrzę na Wasze ogrody to ciągle cosik zmieniam .....chyba muszę wreszcie przestać...i pozostać przy swoim....przecież zawsze mogę do Was wpaść i popodziwiać hahahahah .....przecież nie ma doskonałości to dlaczego my tak dopieszczamy te ogrody mój Żon twierdzi że dla siebie to robię bo jemu to się podoba tak jak jest i po co to zmieniać

Wiesz Zetka ja myślę podobnie dlatego u mnie nie ma za dużo tulipanów wolę je oglądać u kogoś