Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Roztoczańskie klimaty

Roztoczańskie klimaty

Jag_58 10:37, 02 maj 2014

U nas pogoda dzisiaj fatalna ,macham z domu ,nawet kominek rozpalony brrrrrrrrrrrr, ,ale u was chyba słoneczko
Gocha 12:11, 02 maj 2014

A właśnie, że niekoniecznie słoneczko. Zimno a teraz się rozpadało na dobre, czyli nici z harówy w ogrodzie. Trzeba odpoczywać albo domowe zaległości nadrabiać.
Bogdzia 20:31, 02 maj 2014

Zeta napisał(a)

No właśnie jak się napatrzę na Wasze ogrody to ciągle cosik zmieniam .....chyba muszę wreszcie przestać...i pozostać przy swoim....przecież zawsze mogę do Was wpaść i popodziwiać hahahahah .....przecież nie ma doskonałości to dlaczego my tak dopieszczamy te ogrody mój Żon twierdzi że dla siebie to robię bo jemu to się podoba tak jak jest i po co to zmieniać

zabierz Żona do małego ogrodu , szybko zmieni zdanie, przestrzeń jest wspaniała .
ana_art 20:33, 02 maj 2014

Bogdzia napisał(a)

zabierz Żona do małego ogrodu , szybko zmieni zdanie, przestrzeń jest wspaniała .
dokładnie zapraszam do siebie, jak poczuje się klaustrofobnicznie to zdanie zmieni
Tess 08:53, 03 maj 2014

Bogdzia napisał(a)

Bożenka jak zwykle, w samo sedno

Maksio na piesi jak jaki maharadża. Ależ te cudze dzieci szybko rosną.
Toż jakby wczoraj się dowiedzieliśmy, że Maksio będzie, a tu już taki kawaler.
Mala_Mi 09:48, 03 maj 2014

Zeta napisał(a)
Mam takich kilkanaście sztuk......wysłałam Żona po sześć kupił wszystkie jakie facet miał.....powiedział że zawsze mi soś później brakuje i nie będzie jeździć drugi raz hahahah no i co z tym zrobić teraz .....chyba dokupię trochę hektarów hahahahahah:-

Jednym okiem wpadłam zerknąć co słychać... ale wrócę

Powyższe słowa to tak jakbym słyszała mojego Żona

A Maksio na piesku słodki... i pies znosi to ze spokojem Cudne foto i cudny Maksio
Aneta1309 12:53, 03 maj 2014

Witaj, nie pamiętam czy się już witałam w Twoim wątku bo forum czytam od dawna ale mało się udzielam ze względu na brak czasu. Piękny masz ogród podziwiam Cię za okiełznanie takich hektarów i to z takim efektem. Synek prawdziwy słodziak i owczarki też cudne sama mam jednego ....kochanego szkodnika ogrodowego. Pozdrawiam i kibicuję.
Jag_58 13:23, 03 maj 2014

Zetka jak szukasz czegoś białego w kule bukszpanowe to oprócz tych zawilców,które ogladałaś u mnie to fajnie mogłyby wyglądać begonie jednoroczne o białych kwiatach no............ale są jednak sezonowe
Zeta 17:43, 03 maj 2014

Jagodaa napisał(a)
Zetka pozdrawiam majowo i lecę działać . Dżokej na psie słodki . Moja koleżanka ma doga i z jej córką też taki fajny duet tworzyły za malucha.

Też kiedyś miałam doga ...ale to ja na nim jeździłam
Zeta 17:44, 03 maj 2014

Jag_58 napisał(a)
U nas pogoda dzisiaj fatalna ,macham z domu ,nawet kominek rozpalony brrrrrrrrrrrr, ,ale u was chyba słoneczko

Dzisiaj za to leje i zimno jak nie wiem co...boję się tych przymrozków .....