Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Roztoczańskie klimaty

Roztoczańskie klimaty

Zeta 17:45, 03 maj 2014

Bogdzia napisał(a)

zabierz Żona do małego ogrodu , szybko zmieni zdanie, przestrzeń jest wspaniała .

Ja tam mogę mieć hektary.....ale i jakiś ogrodnik by się przydał ...ale chętnych do pracy mało.
Zeta 17:47, 03 maj 2014

ana_art napisał(a)
dokładnie zapraszam do siebie, jak poczuje się klaustrofobnicznie to zdanie zmieni

E no chyba aż tak ciasno u Ciebie nie jest ....tyle roślin nie zmieściłoby się w klaustrofobicznym ogrodzie
Zeta 17:47, 03 maj 2014

Tess napisał(a)

Bożenka jak zwykle, w samo sedno

Maksio na piesi jak jaki maharadża. Ależ te cudze dzieci szybko rosną.
Toż jakby wczoraj się dowiedzieliśmy, że Maksio będzie, a tu już taki kawaler.

Nio Maksio już siedem miesięcy ma hahah szybko zleciało
Zeta 17:49, 03 maj 2014

Mala_Mi napisał(a)

Jednym okiem wpadłam zerknąć co słychać... ale wrócę

Powyższe słowa to tak jakbym słyszała mojego Żona

A Maksio na piesku słodki... i pies znosi to ze spokojem Cudne foto i cudny Maksio

Wracaj wracaj ....kawę nastawię ,...to Cię następnym razem przytrzymam
Zeta 17:50, 03 maj 2014

Aneta1309 napisał(a)
Witaj, nie pamiętam czy się już witałam w Twoim wątku bo forum czytam od dawna ale mało się udzielam ze względu na brak czasu. Piękny masz ogród podziwiam Cię za okiełznanie takich hektarów i to z takim efektem. Synek prawdziwy słodziak i owczarki też cudne sama mam jednego ....kochanego szkodnika ogrodowego. Pozdrawiam i kibicuję.

Dzięki ja też pozdrawiam
Zeta 17:51, 03 maj 2014

Jag_58 napisał(a)
Zetka jak szukasz czegoś białego w kule bukszpanowe to oprócz tych zawilców,które ogladałaś u mnie to fajnie mogłyby wyglądać begonie jednoroczne o białych kwiatach no............ale są jednak sezonowe

Begonie myślę za małe...ale dzisiaj zamówiłam orliki czarne i białe.
Zobaczymy co przyjdzie
ana_art 17:53, 03 maj 2014

Zeta napisał(a)

Ja tam mogę mieć hektary.....ale i jakiś ogrodnik by się przydał ...ale chętnych do pracy mało.

no coś TY przecież mamy TAKIE bezrobocie?

żartowałam.... wiem, wiem coś tym przez pół roku szukałam kogoś do pomocy w domu aż spasowałam...
ana_art 17:56, 03 maj 2014

nie wiem jak planujesz sadzić te orliki ale one dość wysokie rosną, oby Ci buksów nie zasłoniły, poza tym kwitną dość krótko, później będą tylko liście... a begonie będą kwitły cały sezon, no i niektóre odmiany nie są malutkie. U mnie begonie mają ok 25-30cm
Gosia_S 20:50, 03 maj 2014

Witaj, fantastyczny ogród, dech mi zaparło Boska przestrzeń bardzo dobrze rozplanowana
Zeta 22:31, 03 maj 2014

ana_art napisał(a)
nie wiem jak planujesz sadzić te orliki ale one dość wysokie rosną, oby Ci buksów nie zasłoniły, poza tym kwitną dość krótko, później będą tylko liście... a begonie będą kwitły cały sezon, no i niektóre odmiany nie są malutkie. U mnie begonie mają ok 25-30cm

Tak mówisz ...no to się zastanowię ...zamówiłam bo piękne som....najwyżej posadzę gdzie indziej ...rabata z buksikami zasądzony teraz walczę z kolejną.....pokaże jak skończę ...narazie pogoda masakryczna ....więc nic nie robię ...czekam

A te orliki to posadzę może za kulkami ...bo wokoło mam trawki