Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Roztoczańskie klimaty

Roztoczańskie klimaty

Milka 14:53, 30 maj 2014

Pokrowiec piorę często a na laweczkę moje psiaki nie wskakują bo za mała hahahahah za to z kanapy skorzystają jak tylko okazja się nadarzy
Przetacznika nie kupiłam w końcu bo nie znalazłam
Czekam u ciebie na zdjęcia tych dzwonków ...no muszę cosik zadecydować ....bo smutno na tej rabacie

To masz fajnie, moja wszędzie brudzi, druga niszczy, duet, ze hej
Rzeźba tanio, rewelacja no własnie ciut smutno, jutro pokażę ci te dzwonki, nowośc, musiałam na nie czekac, bo nie było ceny, świeża dostawa i tanie, po 9,8
akanta 14:54, 30 maj 2014

Zeta napisał(a)

Niop jeszcze mnie czeka żywopłock z cisa ale to już na jesień i rozplenica wokół kulek cisowych hahah

No itd bo nie sądzę aby to był koniec...ta choroba nigdy się nie kończy.
Zeta 15:14, 30 maj 2014

irena_milek napisał(a)
No właśnie Irenka do tej rabaty szukam jakichś wyższych bylinowych stad te pytania do Ciebie odnośnie bylin .....mam też plana wstawić tu takie metalowe stożki podpory i może clematis Maria Curie ??? Narazie szukam obelisków

Ten powojnik będzie super! i jeszcze jak dostaniesz jakies wyjątkowe stożki, och, i ach będzie

No właśnie podobają mi się te obeliski z zimozielonego ogrodu ale gdzie takie kupić ehhhhh???
Zeta 15:15, 30 maj 2014

irena_milek napisał(a)

Pokrowiec piorę często a na laweczkę moje psiaki nie wskakują bo za mała hahahahah za to z kanapy skorzystają jak tylko okazja się nadarzy
Przetacznika nie kupiłam w końcu bo nie znalazłam
Czekam u ciebie na zdjęcia tych dzwonków ...no muszę cosik zadecydować ....bo smutno na tej rabacie

To masz fajnie, moja wszędzie brudzi, druga niszczy, duet, ze hej
Rzeźba tanio, rewelacja no własnie ciut smutno, jutro pokażę ci te dzwonki, nowośc, musiałam na nie czekac, bo nie było ceny, świeża dostawa i tanie, po 9,8

Ja te moje maszkary od małego uczę nie wchodzić na rabaty i załatwiać się w lesie...a żeby nie siedziały na kanapie kupiłam im kanapy dla psów ....podzialało
Milka 15:16, 30 maj 2014

Szukaj w necie, coś znajdziesz
fotki zrobię po pracy i dla pewności, obyś nie zgubiła, wstawię u ciebie, zakochasz się w nich, bo one w kulę rosną
Zeta 15:16, 30 maj 2014

akanta napisał(a)

No itd bo nie sądzę aby to był koniec...ta choroba nigdy się nie kończy.

A to prawda choroba nieuleczalna.....nie ma na nią lekarstwa ..... śmiać się czy płakać niewiem??
Zeta 15:17, 30 maj 2014

irena_milek napisał(a)
fotki zrobię po pracy i dla pewności, obyś nie zgubiła, wstawię u ciebie, zakochasz się w nich, bo one w kulę rosną

Ahhhhh te kuleczki
Zeta 15:18, 30 maj 2014

irena_milek napisał(a)

W necie są ale brzydkie......czytałam że Danusia miała takie sprzedawać w sklepie ....jakoś mi się kiedyś obili o uszy ...muszę spytać czy ma takie
Milka 15:18, 30 maj 2014

Ja te moje maszkary od małego uczę nie wchodzić na rabaty i załatwiać się w lesie...a żeby nie siedziały na kanapie kupiłam im kanapy dla psów ....podzialało

ze ja na to nie wpadłam
Milka 15:18, 30 maj 2014

Zeta napisał(a)

W necie są ale brzydkie......czytałam że Danusia miała takie sprzedawać w sklepie ....jakoś mi się kiedyś obili o uszy ...muszę spytać czy ma takie

Czasami na złomowisku lub na starociach fajne są, trafisz na 100%