Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Roztoczańskie klimaty

Roztoczańskie klimaty

Gocha 13:35, 30 maj 2014

Zetko oczywiście synus najpiękniejszy i taki do zacałowania. Ogród wymiata. Przecudny w każdym miejscu. Hosty w gazonach the best. A te długonogie rewelacja. Trawy i szałwia- w tym widoku się zakochałam. Gratulacje P.S. Ja też tak kcem !!!
MamaMagda 13:47, 30 maj 2014

Nie no cudnie!! Jestem zachwycona kompozycjami! A te hosty mnie powaliły! Jaka to odmiana?

Zeta 14:17, 30 maj 2014

KasiaWB napisał(a)
Jak będziesz się kiedyś wybierała do L. to daj mi znać zapraszam potrzebne mi wsparcie w zaplanowaniu ogródka

Troszkę mi teraz trudno się z domu ruszyć , bo Maksio nie pozwala hahaha ...ale jak się kiedyś wybiorę sama to z chęcią Cię odwiedzę
Zeta 14:20, 30 maj 2014

irena_milek napisał(a)

ta kompozycja bardzo mi sie podoba, ale w sezonie coś bym dała kwiatowego; kupiłam dzwonki białe, rosną w kulki, wieloletnia śliczna bylina, z fotami nie zdążyłam, ale jutro pokażę, jestem zachwycona

No właśnie Irenka do tej rabaty szukam jakichś wyższych bylinowych stad te pytania do Ciebie odnośnie bylin .....mam też plana wstawić tu takie metalowe stożki podpory i może clematis Maria Curie ??? Narazie szukam obelisków
Zeta 14:24, 30 maj 2014

irena_milek napisał

a tu mówisz o obsadzaniu, a tu takie dzieło sztuki, świetne, gdzie kupiłaś, drogie?

Rzeźbę kupiłam w Puławach za 260 zł

i powiedz, jak udaje się w czystości ławeczkę z białym pokrowcem utrzymać, bo u mnie Sonia arystokratka wszystko brudzi!!
ale ci nagadałam
p.s.; z bylin jeszcze szałwie, które masz, przetaczniki Christa, ale chyba rok temu kupowałaś?

Pokrowiec piorę często a na laweczkę moje psiaki nie wskakują bo za mała hahahahah za to z kanapy skorzystają jak tylko okazja się nadarzy
Przetacznika nie kupiłam w końcu bo nie znalazłam
Czekam u ciebie na zdjęcia tych dzwonków ...no muszę cosik zadecydować ....bo smutno na tej rabacie
Zeta 14:27, 30 maj 2014

akanta napisał(a)
Zetko gratuluję ! Piekny synuś i wszystko dookoła.Raj na ziemi...Tylko powzdychać.I ostatnie zakupy doskonałe.

Niop jeszcze mnie czeka żywopłock z cisa ale to już na jesień i rozplenica wokół kulek cisowych hahah
Zeta 14:28, 30 maj 2014

Gocha napisał(a)
Zetko oczywiście synus najpiękniejszy i taki do zacałowania. Ogród wymiata. Przecudny w każdym miejscu. Hosty w gazonach the best. A te długonogie rewelacja. Trawy i szałwia- w tym widoku się zakochałam. Gratulacje P.S. Ja też tak kcem !!!

No to jaki problem kopiuj zdjęcia i do dzieła .....ja też się inspiruję ...siedzę godzinami na Pintereście hahahaha
Zeta 14:29, 30 maj 2014

MamaMagda napisał(a)
Nie no cudnie!! Jestem zachwycona kompozycjami! A te hosty mnie powaliły! Jaka to odmiana?

No właśnie próbujemy ustalić ale jeszcze nie wiemy hahahaha
Prawdopodobnie krossa regal
Zeta 14:40, 30 maj 2014

http://topiarygarden.info/tag/garden/
Niezła maszynka
Milka 14:51, 30 maj 2014

No właśnie Irenka do tej rabaty szukam jakichś wyższych bylinowych stad te pytania do Ciebie odnośnie bylin .....mam też plana wstawić tu takie metalowe stożki podpory i może clematis Maria Curie ??? Narazie szukam obelisków

Ten powojnik będzie super! i jeszcze jak dostaniesz jakies wyjątkowe stożki, och, i ach będzie