Ja pokazywałem zdjęcie takich donic bo sama chciałam kupić...ale znalazłam je chyba tak jak Ty w masakrycznie wysokiej cenie .....potrzebowałem trzy więc wymiękłam.....nie pamiętam tej strony to jakieś donice do miast były jak chcesz poszukam ...ale ceny kosmos.
Głazy i kulki super, ale mi się ta rabata podoba! No i zestawienie brązowych carexów z fioletową szałwią.... Poszalałaś z nowościami.... rezultaty boskie .
dzięki za fotkę, ależ on papuśny i jaki modny, oj serducha będzie dziewczynom łamał
czapka odlotowa
Obejrzałąm fotki z prac, masz pięknie, schludnie, dopracowane w każdym szczególe, nie wiem, co chwalić bardziej, bo mi się wszystko podoba, a za 3 lata będzie taki busz, że nie nadążysz ciąć
ta kompozycja bardzo mi sie podoba, ale w sezonie coś bym dała kwiatowego; kupiłam dzwonki białe, rosną w kulki, wieloletnia śliczna bylina, z fotami nie zdążyłam, ale jutro pokażę, jestem zachwycona
te hosty boskie! chyba cos podobnego mam, ale inny kolor, więc może to nie one?
tu też mnie zachwyca i do tego te głazy!!
a tu mówisz o obsadzaniu, a tu takie dzieło sztuki, świetne, gdzie kupiłaś, drogie?
i powiedz, jak udaje się w czystości ławeczkę z białym pokrowcem utrzymać, bo u mnie Sonia arystokratka wszystko brudzi!!
ale ci nagadałam
p.s.; z bylin jeszcze szałwie, które masz, przetaczniki Christa, ale chyba rok temu kupowałaś?