Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Roztoczańskie klimaty

Roztoczańskie klimaty

Zeta 20:50, 29 maj 2014

ana_art napisał(a)
chyba kiedyś podawałaś linka gdzie można było kupić takie duże donice w formie misy. Zastanawiałam się nad takim oczkiem wodnym, a teraz po zdjęciach z Chelsy cały czas mam je przed oczami. Znalazłam coś podobnego ale cena jaką mi podał Pan zwaliła mnie na kolana... mus szukać czegoś innego

Ja pokazywałem zdjęcie takich donic bo sama chciałam kupić...ale znalazłam je chyba tak jak Ty w masakrycznie wysokiej cenie .....potrzebowałem trzy więc wymiękłam.....nie pamiętam tej strony to jakieś donice do miast były jak chcesz poszukam ...ale ceny kosmos.
Zeta 20:52, 29 maj 2014

Rench napisał(a)

Ależ te hosty świecą,super wygląda to wszystko co modzisz

Dzięki Rench .....dopingujecie mnie w bojach o piękny ogród...
Zeta 20:53, 29 maj 2014

zawitka napisał(a)
Wpadłam zobaczyć co słychać na Roztoczu a tu cudny jaki już duży kwiatuszek w czapeczce .hosta piękna jak nogi Magdy ha ha i gazony z hostami nie mogę zazdraszczam pozytywnie bo jest ślicznie "d Pozdrówka ;

Dzięki wielkie zapraszam częściej na podziwianie....
Zeta 20:54, 29 maj 2014

Jag_58 napisał(a)

Zetka śliczny Twój synuś ,co za minka jakie oczy mały cudolpozdrawiam cieplutko

No tak myślałam że mój synek przeskoczy mój ogród ...no wkońcu jest najważniejszy hahah.....i najpiękniejszy kwiatuszek
Jagodaa 21:03, 29 maj 2014

Głazy i kulki super, ale mi się ta rabata podoba! No i zestawienie brązowych carexów z fioletową szałwią.... Poszalałaś z nowościami.... rezultaty boskie .
Zeta 21:05, 29 maj 2014

No ale takich ilości jak Ty ostatnio to ja nie kupuje .....u Ciebie też się dzieje ...jestem na bieżąco ....cosik zerkać cosik podglądam
KasiaWB 21:11, 29 maj 2014

piękny ogród przymiarki wyglądają bardzo stylowo
synek wspaniale rośnie
Wszystkiego dobrego życzę i pozdrawiam
KasiaWB 21:58, 29 maj 2014

Jak będziesz się kiedyś wybierała do L. to daj mi znać zapraszam potrzebne mi wsparcie w zaplanowaniu ogródka
Milka 12:20, 30 maj 2014

Zeta napisał(a)
I mój podróżnik.....fota specjalnie dla Irenki

dzięki za fotkę, ależ on papuśny i jaki modny, oj serducha będzie dziewczynom łamał
czapka odlotowa
Obejrzałąm fotki z prac, masz pięknie, schludnie, dopracowane w każdym szczególe, nie wiem, co chwalić bardziej, bo mi się wszystko podoba, a za 3 lata będzie taki busz, że nie nadążysz ciąć

ta kompozycja bardzo mi sie podoba, ale w sezonie coś bym dała kwiatowego; kupiłam dzwonki białe, rosną w kulki, wieloletnia śliczna bylina, z fotami nie zdążyłam, ale jutro pokażę, jestem zachwycona

te hosty boskie! chyba cos podobnego mam, ale inny kolor, więc może to nie one?

tu też mnie zachwyca i do tego te głazy!!

a tu mówisz o obsadzaniu, a tu takie dzieło sztuki, świetne, gdzie kupiłaś, drogie?

i powiedz, jak udaje się w czystości ławeczkę z białym pokrowcem utrzymać, bo u mnie Sonia arystokratka wszystko brudzi!!
ale ci nagadałam
p.s.; z bylin jeszcze szałwie, które masz, przetaczniki Christa, ale chyba rok temu kupowałaś?
akanta 12:41, 30 maj 2014

Zetko gratuluję ! Piekny synuś i wszystko dookoła.Raj na ziemi...Tylko powzdychać.I ostatnie zakupy doskonałe.