Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowe rabaty

Kolorowe rabaty

Martek 17:41, 28 cze 2012

Dzidka napisał(a)

Ależ mnie zmyliłaś.
W pierwszej chwili pomyślałam, że to agapant.

Bardzo ładne są te czosnki. Widziałam je u Marty - finki. Trzeba będzie się za nimi porozglądać.

Dzidko i one są takie małe ???Bo ja mam je pierwszy raz i myślałam,że będą nieco większe główki miały
Martek 17:44, 28 cze 2012

barbara_krajewska napisał(a)

Wpadłam obejrzeć golonego cisa a tu... klops))

Barbaro ja go już pokazywałam wcześniej ,a teraz wygląda bardzo podobnie bo go znowu podcięłam
Nie wiem jednak, na której stronie

No to pokaż jak po II cięciu wygląda Z pewnością mu coś przybyło

Pisałam właśnie Basiu kochana Miłej Mojej ,że mam jakieś problemy techniczne z wrzuceniem zdjęć.Dziwię się,że udało się te czosnki wkleić i różę .
Z pewnością w środku się nieco cis zazielenił po tak dużym cięciu ,ale szoku nie ma.Jeszcze planuję uciąć mu gilotyną dwie grube gałęzie po jakieś 2,3cm ,będzie węższy ,ale i kształt troszkę bardziej przypomni stożek nie tuję
Martek 17:48, 28 cze 2012

asc napisał(a)
Witaj...... a gdzie te dalie.... co to sąsiadka zuroczyła..... oczywiście przed zauroczeniem..bo po..to już pupa blada.. Mi deszcz upierdzielił co najmniej połowe ostrózek.... a te co przeżyły, dalej nie podwiązałam......

Wiatr i u mnie ostróżki położył ,ale nimi się tak nie przejmuję bo za płotem.Natomiast dalia zajmowała miejsce ,które miała zapełnić na resztę sezony i teraz karpa miejsce zajmuje ,nie wykopię,a luka jest .Muszę coś tam jakoś dosadzić Nie mam już cynii rabatowej na zbyciu,może coś mi wpadnie w oko w ogrodniczym
Nie mogę od dłuższego czasu wczytać zdjęć.Raczej nie z mojej winy i nie mam czasu próbować po kilka razy na próżno Starałam się nie wychodzi to dałam sobie spoxs
Milka 17:58, 28 cze 2012

Martek napisał(a)

Marta, co tu taka cisza, pokazuj rabaty, coś tam robisz na pewno ciekawego i jak zarzucisz fotem, to będzie ho, ho!

A Miła moja cisza jest nie z mojego powodu.Po prostu nie wchodzą mi zdjęcia . Zmniejszam je zawsze,prób robiłam wiele i codziennie.To jakiś cud ,że weszły te czosnki i róża.
Nie mam czasu na takie rzeczy więc przestałam od wczoraj próbować

O rany, ciekawe dlaczego, ja nie pomniejszam, wrzucam i już, chyba może jakaś awaria, bo i plusiki nie działają
trzymaj sie i powodzenia...z wrzucaniem!
Martek 18:04, 28 cze 2012

Spróbuję,ale nie obiecuję ,że się uda .Naprawdę sporo czasu straciła przez ostanie 4 tygodnie na próby
Martek 18:09, 28 cze 2012

irena_milek napisał(a)

Marta, co tu taka cisza, pokazuj rabaty, coś tam robisz na pewno ciekawego i jak zarzucisz fotem, to będzie ho, ho!

A Miła moja cisza jest nie z mojego powodu.Po prostu nie wchodzą mi zdjęcia . Zmniejszam je zawsze,prób robiłam wiele i codziennie.To jakiś cud ,że weszły te czosnki i róża.
Nie mam czasu na takie rzeczy więc przestałam od wczoraj próbować

O rany, ciekawe dlaczego, ja nie pomniejszam, wrzucam i już, chyba może jakaś awaria, bo i plusiki nie działają
trzymaj sie i powodzenia...z wrzucaniem!

Właśnie wrzucałam zdjęcie z drugiego komputera,żeby na 100 % upewnić się,że problem nie leży po mojej stronie i jak widzisz nic
Dzidka 21:28, 28 cze 2012

Martek napisał(a)

Ależ mnie zmyliłaś.

Bardzo ładne są te czosnki. Widziałam je u Marty - finki. Trzeba będzie się za nimi porozglądać.

Dzidko i one są takie małe ???Bo ja mam je pierwszy raz i myślałam,że będą nieco większe główki miały

Jeśli masz na myśli kwiatostany wielkości kilkunastu cm, to one tych rozmiarów nie osiągną.
Ale kępa ich stanowi piękny widok.
justi 22:00, 28 cze 2012

Ja jeszcze nie miałam problemu z wrzucaniem zdjęć, a wrzucam ich dużo. Może gdy taka sutuacja się pojawi spróbuj się wylogować i po chwili zalogować ponownie.
Martek 23:44, 28 cze 2012

justi napisał(a)
Ja jeszcze nie miałam problemu z wrzucaniem zdjęć, a wrzucam ich dużo. Może gdy taka sutuacja się pojawi spróbuj się wylogować i po chwili zalogować ponownie.

Justi kochana próbowałam różnych sposobów
Martek 23:46, 28 cze 2012

Dzidka napisał(a)

Ależ mnie zmyliłaś.

Jeśli masz na myśli kwiatostany wielkości kilkunastu cm, to one tych rozmiarów nie osiągną.
Ale kępa ich stanowi piękny widok.

Dzidko ,a masz zdjęcie może z taką gromadką ???Nie pamiętam nazwy tych czosnków,żeby ich odszukać w sieci