Barbaro ja go już pokazywałam wcześniej ,a teraz wygląda bardzo podobnie bo go znowu podcięłam
Nie wiem jednak, na której stronie
No to pokaż jak po II cięciu wygląda Z pewnością mu coś przybyło
Pisałam właśnie Basiu kochana Miłej Mojej ,że mam jakieś problemy techniczne z wrzuceniem zdjęć.Dziwię się,że udało się te czosnki wkleić i różę .
Z pewnością w środku się nieco cis zazielenił po tak dużym cięciu ,ale szoku nie ma.Jeszcze planuję uciąć mu gilotyną dwie grube gałęzie po jakieś 2,3cm ,będzie węższy ,ale i kształt troszkę bardziej przypomni stożek nie tuję
Witaj...... a gdzie te dalie.... co to sąsiadka zuroczyła..... oczywiście przed zauroczeniem..bo po..to już pupa blada.. Mi deszcz upierdzielił co najmniej połowe ostrózek.... a te co przeżyły, dalej nie podwiązałam......
Wiatr i u mnie ostróżki położył ,ale nimi się tak nie przejmuję bo za płotem.Natomiast dalia zajmowała miejsce ,które miała zapełnić na resztę sezony i teraz karpa miejsce zajmuje ,nie wykopię,a luka jest .Muszę coś tam jakoś dosadzić Nie mam już cynii rabatowej na zbyciu,może coś mi wpadnie w oko w ogrodniczym
Nie mogę od dłuższego czasu wczytać zdjęć.Raczej nie z mojej winy i nie mam czasu próbować po kilka razy na próżno Starałam się nie wychodzi to dałam sobie spoxs
Marta, co tu taka cisza, pokazuj rabaty, coś tam robisz na pewno ciekawego i jak zarzucisz fotem, to będzie ho, ho!
A Miła moja cisza jest nie z mojego powodu.Po prostu nie wchodzą mi zdjęcia . Zmniejszam je zawsze,prób robiłam wiele i codziennie.To jakiś cud ,że weszły te czosnki i róża.
Nie mam czasu na takie rzeczy więc przestałam od wczoraj próbować
O rany, ciekawe dlaczego, ja nie pomniejszam, wrzucam i już, chyba może jakaś awaria, bo i plusiki nie działają
trzymaj sie i powodzenia...z wrzucaniem!
Marta, co tu taka cisza, pokazuj rabaty, coś tam robisz na pewno ciekawego i jak zarzucisz fotem, to będzie ho, ho!
A Miła moja cisza jest nie z mojego powodu.Po prostu nie wchodzą mi zdjęcia . Zmniejszam je zawsze,prób robiłam wiele i codziennie.To jakiś cud ,że weszły te czosnki i róża.
Nie mam czasu na takie rzeczy więc przestałam od wczoraj próbować
O rany, ciekawe dlaczego, ja nie pomniejszam, wrzucam i już, chyba może jakaś awaria, bo i plusiki nie działają
trzymaj sie i powodzenia...z wrzucaniem!
Właśnie wrzucałam zdjęcie z drugiego komputera,żeby na 100 % upewnić się,że problem nie leży po mojej stronie i jak widzisz nic
Ja jeszcze nie miałam problemu z wrzucaniem zdjęć, a wrzucam ich dużo. Może gdy taka sutuacja się pojawi spróbuj się wylogować i po chwili zalogować ponownie.
Ja jeszcze nie miałam problemu z wrzucaniem zdjęć, a wrzucam ich dużo. Może gdy taka sutuacja się pojawi spróbuj się wylogować i po chwili zalogować ponownie.