Mam dziś wyjście idę do fryzjera.
Życzę miłego,radosnego dnia .
Mgła to nie koniec świata,to czas na zauważenie naszego osobistego świata.
Bardzo madra myśl przyszła Ci do głowy tak rano kiedy wszyscy jeszcze na wpół śpiący. Jak byś jeszcze po fryzjerze jakies zdjątko z wyniku jego pracy wstawiła.....
Dobry dzień na wizytę wybrałaś, bo wczorajsza mgła mogłaby starania mistrza w niwecz obrócić))
A tak to prawda ...
Ja jeszcze dalie muszę wykopać
Po ostatniej wizycie u fryzjera , tydzień temu, byłam różowa. Wyglądałam jakby mi ktoś wypłukał włosy w różowej wodzie. No masakra. Na szczęście naprawił swój błąd. Chodzę ciągle do tego samego fryzjera ale wpadka była już druga. Kiedyś poprosiłam o zimniejszy odcień to miałam włosy niebiesko- zielone.
No ale poza tym fryzjer fajny, zawsze bylam zadowolona. Mam nadzieję ze u Ciebie ok.
Po ostatniej wizycie u fryzjera , tydzień temu, byłam różowa. Wyglądałam jakby mi ktoś wypłukał włosy w różowej wodzie. No masakra. Na szczęście naprawił swój błąd. Chodzę ciągle do tego samego fryzjera ale wpadka była już druga. Kiedyś poprosiłam o zimniejszy odcień to miałam włosy niebiesko- zielone.
No ale poza tym fryzjer fajny, zawsze bylam zadowolona. Mam nadzieję ze u Ciebie ok.
Gadam ze swoją,a potem nie wiem nawet czy mi farbę kładzie ,płacę natomiast tak samo.Mam już drugi raz wątpliwości bo po rozjaśnieniu idzie mi płukać włosy,a potem wyraźnie czuć zapach farby nadającej koloryt i połysk.Nie czułam ani wczoraj ani za przed ostatnim razem tego duszącego i czasem piekącego zabiegu .
Nic nowego na głowie nie mam jak się ktoś wyspecjalizował w 3 cięciach tak uparcie ścina.Ja to znowu nie lubię daleko szukać fryzjerów chociaż jeździłam poza miasto kiedyś ze 2 lata jak był modny balejaż .Przeszło mi
Justi ty też pewnie miałaś kładziony kolor na rozjaśnienie mnie kiedyś taki szary zrobiła,że wyglądałam ziemiście .Po świętach zaraz poszłam na reklamację od razu nie umiałam stwierdzić co jest nie tam dopiero po drugim spojrzeniu w lustro.One jak coś zepsują wiedzą tylko chwalą jak to człowiekowi nie pięknie w nowej fryzurze,kolorze i uczesaniu ,że jest się faktycznie "zadowoloną "
Hejo Martuś
Ja jeszcze o tym fryzjerze ... lubię chodzić do fryzjerów a nie fryzjerek, nie wiem dlaczego, ale wydaje mi się że są lepsi w tym fachu. Tak samo myślę o kucharzach i kucharkach. Teraz stwierdziłam, że rzucę sobie sama jakąś farbę ze sklepu , zobaczymy jak się uda. Mój naturalny kolor to też blond ale ciemny, no może średni. I jeszcze mnie kusi żeby już nie rozjaśniać, ale przy mojej długości włosów to długo bym musiała czekać. Marta a jak poszłaś z reklamacją to płaciłaś drugi raz?
Hejo Martuś
Ja jeszcze o tym fryzjerze ... lubię chodzić do fryzjerów a nie fryzjerek, nie wiem dlaczego, ale wydaje mi się że są lepsi w tym fachu. Tak samo myślę o kucharzach i kucharkach. Teraz stwierdziłam, że rzucę sobie sama jakąś farbę ze sklepu , zobaczymy jak się uda. Mój naturalny kolor to też blond ale ciemny, no może średni. I jeszcze mnie kusi żeby już nie rozjaśniać, ale przy mojej długości włosów to długo bym musiała czekać. Marta a jak poszłaś z reklamacją to płaciłaś drugi raz?
Jesteś młoda i ładna czasem lepiej jednak zdecydować się tylko na farbę bo jednak mniej szkód wyrządza włosom chociaż kiedyś powiedziała mi fryzjerka,że farba podobnie .Jednak na zdrowy rozum kręciła .Przy rozjaśnianiu jest większa ingerencja w strukturę włosów .
Nie wtedy nie zapłaciłam bo po raz pierwszy strzeliłam focha.
Nie raz miałam krzywe cięcie ,zły kolor i nigdy się nie wracałam,może człowiek z wiekiem bardziej dba co się robi za ciężkie pieniądze np. z jego włosami ...
Wiemy w sumie,że włosy mogą dodawać urody lub jej odejmować .Od lata ma problem z wytłumaczeniem co chcę na głowie.Moja siostra siedziała pół dnia,żeby wyłapać z teledysku kadry z fryzury piosenkarki.Zdjęć jest mnóstwo z każdej strony głowy,a o tak ostrzygła mnie jak chciała .
A ja nie chcę mieć fryzury 40-ki .Standardowa i rozjaśniana ))))))))Niby na odmłodzenie.Przecież to widać z daleka ;(
Przynajmniej możesz jakąś fryzurę wymyśleć.
U mnie nie da się zrobić żadnej fryzury, mam proste sztywne włosy , niepodatne na kręcenie, do tego ciężkie i grube, dlatego są zawsze długie. Wygoda, nic nie trzeba robić oprócz rozczesania.
Dobra kończę juz o tych włosach
Przynajmniej możesz jakąś fryzurę wymyśleć.
U mnie nie da się zrobić żadnej fryzury, mam proste sztywne włosy , niepodatne na kręcenie, do tego ciężkie i grube, dlatego są zawsze długie. Wygoda, nic nie trzeba robić oprócz rozczesania.
Dobra kończę juz o tych włosach
E tam możesz jakieś kucki,koki ,raz dłużej ,raz krócej ,możesz zmyślnie zapleść ...Jest trochę wariantów nie narzekaj masz ich trochę,a to już wspaniale
Teraz prostują na siłę ty masz to za darmo
Logi pewnie też by się dało zrobić ,dziś mozna wszystko - chemia