Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowe rabaty

Kolorowe rabaty

marzena 00:54, 22 paź 2012

Marta,no ok, nawiazuje tylko do Twoich słow : "Świat nie jest zły jest piękny tylko ludzie są paskudni ))))czasami '
ale nie zmienimy go tutaj i teraz ... pisząc te słowa...
pozdrawiam
barbara_kraj... 01:00, 22 paź 2012

Martek napisał(a)

coś tu się marudzi drogie panie . najlepiej włączyć muzykę i potańczyć ...choćby z córką czy mężem . uwierzcie działa . zaraz tydzień okaże się krótszy . fajne ptaki złapałaś . ja to chyba nigdy żadnego nie ofocę ....małą motywacje mam . wole stać i patrzeć zamiast biegnąć po aparat

I słusznie lepiej patrzeć .
Ale przesadzasz gołębie to chyba pozują ))))))))))

Hahaha! W dobrym nastroju spać idę
Martek 01:01, 22 paź 2012

Alinak nie marudzi się .Ja piszę ,ze mam długi weekend faktem jest,ze znajomi czy przyjaciele mają w weekend tylko siłę na wypoczynek więc na polaków rozmowy już nie
Tak się porobiło,żeby nie napisać porąbało
Druga sprawa,że można się śmiać ,cieszyć ,bawić ,ale to nie zmienia faktu,że spoglądam na drzewo widzę raj ,w każdym źdźble trawy ,ale ta czarniejsza strona ludzkich poczynań ,która zabija piękno natury,niszczy w różnej formie świat istnieje daleko,obok ,blisko .
Nie można tak do końca zupełnie tego nie widzieć .Można,ale mnie jest trudno nie zauważać .
Dobranoc bo ja padam jak komar
Martek 01:11, 22 paź 2012

marzena napisał(a)
Marta,no ok, nawiazuje tylko do Twoich słow : "Świat nie jest zły jest piękny tylko ludzie są paskudni ))))czasami '
ale nie zmienimy go tutaj i teraz ... pisząc te słowa...
pozdrawiam

A widziałaś słowo nie napisane jak widmo "Czasami"???
marzena 01:13, 22 paź 2012

widziałam, oczywiście...

dobrej nocy Marta...
Martek 01:13, 22 paź 2012

Można go zmienić i tu nawet niektórzy świecą przykładem promując np.ekologię ,własne produkty,kompost zamiast itd ...
Jest to bardzo ważna dziedzina naszego życia i problem na skalę światową .O widzisz można )))))))))
Martek 01:14, 22 paź 2012

marzena napisał(a)
widziałam, oczywiście...

dobrej nocy Marta...

Dobranoc Marzenko ,kolorowych snów
marzena 01:21, 22 paź 2012

Martek napisał(a)
Można go zmienić i tu nawet niektórzy świecą przykładem promując np.ekologię ,własne produkty,kompost zamiast itd ...
Jest to bardzo ważna dziedzina naszego życia i problem na skalę światową .O widzisz można )))))))))

no tak...
ja tez oczywiscie jestem producentka kompostu...nawet sporo go wytwarzam... ekologia...jak najbardziej...
ale to tylko jednostkowe sprawy... pojedynczych ludzi...
świat zbyt szybko goni...a 'ekologia' to tylko puste słowo dla wiekszości bez stosowania na co dzień...po prostu niezłe hasło ...i tyle, takie jest moje zdanie ...
ale pewnie warto byłoby szerzej o tym porozmawiać, jednak nie teraz z pewnoscią...i nie tylko o tym
pa
Martek 09:17, 22 paź 2012

marzena napisał(a)

no tak...
ja tez oczywiscie jestem producentka kompostu...nawet sporo go wytwarzam... ekologia...jak najbardziej...
ale to tylko jednostkowe sprawy... pojedynczych ludzi...
świat zbyt szybko goni...a 'ekologia' to tylko puste słowo dla wiekszości bez stosowania na co dzień...po prostu niezłe hasło ...i tyle, takie jest moje zdanie ...
ale pewnie warto byłoby szerzej o tym porozmawiać, jednak nie teraz z pewnoscią...i nie tylko o tym
pa

Tyle otwartych tematów kiedy i w jakich okolicznościach mamy je "zamykać"...?
Bogdzia 12:27, 22 paź 2012

Poważne rozmowy ale niedokończone.