Marta,no ok, nawiazuje tylko do Twoich słow : "Świat nie jest zły jest piękny tylko ludzie są paskudni ))))czasami '
ale nie zmienimy go tutaj i teraz ... pisząc te słowa...
pozdrawiam
Alinak nie marudzi się .Ja piszę ,ze mam długi weekend faktem jest,ze znajomi czy przyjaciele mają w weekend tylko siłę na wypoczynek więc na polaków rozmowy już nie
Tak się porobiło,żeby nie napisać porąbało
Druga sprawa,że można się śmiać ,cieszyć ,bawić ,ale to nie zmienia faktu,że spoglądam na drzewo widzę raj ,w każdym źdźble trawy ,ale ta czarniejsza strona ludzkich poczynań ,która zabija piękno natury,niszczy w różnej formie świat istnieje daleko,obok ,blisko .
Nie można tak do końca zupełnie tego nie widzieć .Można,ale mnie jest trudno nie zauważać .
Dobranoc bo ja padam jak komar
Marta,no ok, nawiazuje tylko do Twoich słow : "Świat nie jest zły jest piękny tylko ludzie są paskudni ))))czasami '
ale nie zmienimy go tutaj i teraz ... pisząc te słowa...
pozdrawiam
A widziałaś słowo nie napisane jak widmo "Czasami"???
Można go zmienić i tu nawet niektórzy świecą przykładem promując np.ekologię ,własne produkty,kompost zamiast itd ...
Jest to bardzo ważna dziedzina naszego życia i problem na skalę światową .O widzisz można )))))))))
Można go zmienić i tu nawet niektórzy świecą przykładem promując np.ekologię ,własne produkty,kompost zamiast itd ...
Jest to bardzo ważna dziedzina naszego życia i problem na skalę światową .O widzisz można )))))))))
no tak...
ja tez oczywiscie jestem producentka kompostu...nawet sporo go wytwarzam... ekologia...jak najbardziej...
ale to tylko jednostkowe sprawy... pojedynczych ludzi...
świat zbyt szybko goni...a 'ekologia' to tylko puste słowo dla wiekszości bez stosowania na co dzień...po prostu niezłe hasło ...i tyle, takie jest moje zdanie ...
ale pewnie warto byłoby szerzej o tym porozmawiać, jednak nie teraz z pewnoscią...i nie tylko o tym
pa
no tak...
ja tez oczywiscie jestem producentka kompostu...nawet sporo go wytwarzam... ekologia...jak najbardziej...
ale to tylko jednostkowe sprawy... pojedynczych ludzi...
świat zbyt szybko goni...a 'ekologia' to tylko puste słowo dla wiekszości bez stosowania na co dzień...po prostu niezłe hasło ...i tyle, takie jest moje zdanie ...
ale pewnie warto byłoby szerzej o tym porozmawiać, jednak nie teraz z pewnoscią...i nie tylko o tym
pa
Tyle otwartych tematów kiedy i w jakich okolicznościach mamy je "zamykać"...?