Najbardziej nie lubię weekendów, bo wszyscy je mają! Dla mnie weekend w poniedziałek się zaczyna i od dawna go lubię.
Czyż w weekendy wszyscy odpoczywają? Większość nadrabia zaległości z tygodnia!
Marto, strzel sobie kielicha i na różowo świat ujrzysz))
(...) śpij,śnij i wstań napełniona spokojem,radością i energią do tygodniowego kieratu ))))
Najbardziej nie lubię weekendów, bo wszyscy je mają! Dla mnie weekend w poniedziałek się zaczyna i od dawna go lubię.
Czyż w weekendy wszyscy odpoczywają? Większość nadrabia zaległości z tygodnia!
Marto, strzel sobie kielicha i na różowo świat ujrzysz))
Ja mam dłuższe weekendy niż inni w pewnym sensie w weekend tak jak mówisz przyjaciele nadrabiają zaległości często snu ,normalnego odpoczynku Makabra
coś tu się marudzi drogie panie . najlepiej włączyć muzykę i potańczyć ...choćby z córką czy mężem . uwierzcie działa . zaraz tydzień okaże się krótszy . fajne ptaki złapałaś . ja to chyba nigdy żadnego nie ofocę ....małą motywacje mam . wole stać i patrzeć zamiast biegnąć po aparat
coś tu się marudzi drogie panie . najlepiej włączyć muzykę i potańczyć ...choćby z córką czy mężem . uwierzcie działa . zaraz tydzień okaże się krótszy . fajne ptaki złapałaś . ja to chyba nigdy żadnego nie ofocę ....małą motywacje mam . wole stać i patrzeć zamiast biegnąć po aparat
I słusznie lepiej patrzeć .
Ale przesadzasz gołębie to chyba pozują ))))))))))