Marto witaj, zazdroszczę Ci tej przed świątecznej atmosfery, fakt że najpierw trza się narobić, sprzątanie, gotowanie, pieczenie, ale później jest miło posiedzieć w wysprzątanym domku, przy pachnącym jadłem stole w sąsiedztwie choinki i rodziny, prawda? Tutaj to podwórka i ulice ubierali jak przyjechałem a już miesiąc minął. Jak byłem teraz w niedzielę nad jeziorem i pstrykałem trochę domków, bo ładne były, to choinki w środku już poubierane widziałem. Już pisałem że nawet samochody poubierane jeżdżą, to znaczy lampki na relingach po oplatane. W pracy jest miło, bardzo fajne towarzystwo czuje się jak bym tu był od dawna. Większość ludzi już wyjechała, została tylko garstka która wyjedzie w piątek a ja sam jak palec. W radio już świąteczna muzyka. Może uda mi się gdzieś wkręcić, przynajmniej będę próbował

. Nawet choinki nie mam, może w ostatniej chwili coś się trafi za free. Sztuczna kosztuje od 50, lampki też koło tego, to już 1/3 ipoda dużego na którego się teraz rozchorowałem ale nie mam kaski bo puściłem na Święta. Dzięki Martuś za paczkę akurat dostane pod choinkę

.
Trzymaj się ciepło i zdrowo, spędź miło święta, pozdrawiam. Pokażę Ci budowę, budynek przepiękny i ogromny, nie widać tego, dopiero jak kiedy wejdę na górę to będzie widać jego ogrom. zdjęcia robię z wieży którą widać na dachu a to okno pod nią ma 2,5x4m a dla Ciebie widok z wieży. Na budowie same pick'upy a TIR-y wciąga się na górę wielkim ciągnikiem i spuszcza się też nim, bo rozwalił bi się na pierwszej pętli.