Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja działka.

Moja działka.

boguslawa_ma... 08:21, 21 wrz 2017

hanka_andrus napisał(a)
O, u Ciebie Bogusiu [planowanie traw? Tęż chyba ich więcej dosadzę, mniej przy nich roboty niż przy krzewach. Wiosną przycinasz i do następnej jesieni spokój. KIlka traw, to tu to tam mam, teraz muszę to wszystko zgrupować, a niektóre podzielić. Ale to wiosną.

POzdrawiam

Haniu też mam kilka traw,ale z tym planowanie to już u mnie gorzej,bo ciężko się wyzbyć starych nawyków.
Kindzia 09:19, 21 wrz 2017

O którą ciemną Ci chodzi? Z ciemnymi kotkami, o Moudry piszesz? Bo ją mam, dostałam od Irenki, nie będę kupować, pewnie za rok będę mogła się nią podzielić, u mnie rozplenice rosną jak dzikie...

Do donic mam jednoroczne : Rubrum i Vertigo, nie zimują u nas, co roku je sadzę.
boguslawa_ma... 14:51, 21 wrz 2017

Kindzia napisał(a)
O którą ciemną Ci chodzi? Z ciemnymi kotkami, o Moudry piszesz? Bo ją mam, dostałam od Irenki, nie będę kupować, pewnie za rok będę mogła się nią podzielić, u mnie rozplenice rosną jak dzikie...

Do donic mam jednoroczne : Rubrum i Vertigo, nie zimują u nas, co roku je sadzę.

Kasiu o tą Moudry mi chodzi ,bo te drugie to wiem że jednoroczne,ale ciężką ją u nas kupić.
boguslawa_ma... 06:35, 07 paź 2017

U mnie na działce nic ciekawego,woda stoi,nic się nie da robić bo co dzień pada
bogumila 09:34, 07 paź 2017

boguslawa_madejska napisał(a)
U mnie na działce nic ciekawego,woda stoi,nic się nie da robić bo co dzień pada

U nas też woda nie zdąży wsiąkać,wczoraj było pięknie a dzisiaj znowu mokra powtórka. Piękne foto pokazałaś,jeszcze u Ciebie jesieni nie widać .Nie pamiętam tak mokrego roku,podlewałam z węża tylko trzy razy.Pozdrawiam.
Urszulla 17:36, 08 paź 2017

U mnie też zwykle mokro. Hotensje to lubią powinny być ladne.
zawitka 18:09, 08 paź 2017

Jarząba tnij na 1 patyk bo jest ładniejsze drzeko .Ja w swoich szmaragdach wycięłam drugie pnie ,myślę że w przyszłym roku będą gęstsze i ładnejsze

Z wodą na działce to nie podskoczysz ;d
boguslawa_ma... 06:32, 10 paź 2017

Urszulla napisał(a)
U mnie też zwykle mokro. Hotensje to lubią powinny być ladne.

Trzeba dużo wody lać latem ,ziemia kwaśna szybko wysycha
boguslawa_ma... 06:33, 10 paź 2017

zawitka napisał(a)
Jarząba tnij na 1 patyk bo jest ładniejsze drzeko .Ja w swoich szmaragdach wycięłam drugie pnie ,myślę że w przyszłym roku będą gęstsze i ładnejsze

Z wodą na działce to nie podskoczysz ;d

Właśnie tak myślałam ,ale szkoda było,teraz to chyba już za pózno do wiosny poczekam.
malgorzata_s... 11:21, 10 paź 2017

Bogusiu u mnie też mokro. Kasia moudry na wiosnę przesadzać będzie to kawałek Ci uszczknie.Jakby co ja też mam i też mogę się podzielić.