Fajne to Bulbokodium. Pamietam go z ubiegłej wiosny u Ciebie. Jakie liście ma w sezonie? Też takie wielkie jak zimowit? Faktycznie nie wdać go w sprzedaży. Pozdrawiam
JAK zaglądam do Ciebie, to mam ochotę na wspinaczkę....I to mi się śni...potem oczarowana zostaję fotkami twoich ogrodowych niespodzianek, a masz ich nieskończenie wiele, a przychodzę z pytaniem czy masz już jakieś doświadczenia z hortensjami ogrodowymi co kwitną na dwu i jednorocznych pędach?...najlepiej odpowiedz u mnie
Pozdrawiam Zbyszku
Justyna bulbokodium liście ma bardziej w stylu puszkini czyli mizerne w porównaniu z zimowitem
Kasia "kombinuj dziewczyno bo ...."
Agata jeden sprawdzony pewniak to Endless Summer ('Baimler' THE ORIGINAL ENDLESS SUMMER) ale i tak wskazane okrywanie bo daje to gwarancję wcześniejszego kwitnienia na starych pędach
nabyłem ostatnio nową (nazwa mi teraz uciekła) sprawdzimy bo zapomniałem ją okryć
Zbyszku mam pytanko przesadzałam żywotnik wschodni aurea nana w tamtym tygodniu jak myślisz kiedy mogą go pociąć chce zrobić mu taką nóżkę co radzisz? Mogę teraz?