Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród naturalny, pachnący lasem ..

Ogród naturalny, pachnący lasem ..

Agatek 10:47, 23 maj 2015

chyba mnie zatkało
ależ u Ciebie kolorowo
u mnie mało kwiatów jeszcze, ale na urlopie dopiero przygotuję ziemię pod nasadzenia takie konkretniejsze, no cóż mój ogród będzie długo powstawał
Katkak 11:25, 23 maj 2015

Zakupy wspaniałe . Mam nadzieję, że ze swojego krótkiego urlopu też przywiozę co nieco . Choć z miejscem w aucie może być cienko. Pozdrawiam.
AgataBC 21:56, 23 maj 2015

bartek_luberda napisał(a)
Piękne zdjęcia pięknych roślin

Dziękuję Pozdrawiam !
AgataBC 21:57, 23 maj 2015

kachat napisał(a)
Bardzo, bardzo ładnie, cudne rabaty do podziwiania Orliki i czosnki super się prezentują

Bardzo, bardzo mi miło
AgataBC 22:03, 23 maj 2015

Katkak napisał(a)
Agata sama nie wiem od czego zacząć zachwyty, bo pokazujesz niesamowicie piękny ogród. Rzuca na kolana normalnie . Powiedz co to za żółta trawka przy tych niebieskich hostach? Obłędne zestawienie . A ta wysoka, biało kwitnąca roślinka to orlik? Coś pięknego . Można tak siedzieć i patrzeć . Ale pięknie, do szczęścia brakuje jeszcze kubka kawy i hamaczka . Buziaki.

Kasiu.. bardzo mnie cieszy, że się podoba.. zdecydowanie mój ogród dobrze zaczyna wyglądać po 20 maja
zdjęć mam tyyle, że do północy mi zejdzie zmniejszanie ich.. wybieram co lepsze i dziś jeszcze będą.

A dla Ciebie zrobiłam to:
[Ta trawka to turzyca o której pisałam przed wyjazdem ]

AgataBC 22:05, 23 maj 2015

Katkak napisał(a)
Zakupy wspaniałe . Mam nadzieję, że ze swojego krótkiego urlopu też przywiozę co nieco . Choć z miejscem w aucie może być cienko. Pozdrawiam.

Od Wrocławia auto ledwo się domkło.. doniczki pod kolanami, na kolanach, na walizkach, na siedzeniach, za siedzeniami.. ohh
AgataBC 22:10, 23 maj 2015

Agatek napisał(a)
chyba mnie zatkało
ależ u Ciebie kolorowo
u mnie mało kwiatów jeszcze, ale na urlopie dopiero przygotuję ziemię pod nasadzenia takie konkretniejsze, no cóż mój ogród będzie długo powstawał

czasem lepiej tak niż na wariata.. ja za swoją niecierpliwość płacę nie tylko pieniędzmi ale też zdrowiem a co najważniejsze czasem.. przygotowanie podłoża to podstawa, o którą nie zadbałam w zeszłym roku i teraz jestem więźniem podlewania..
Lepiej wolniej a dokładnie
Katkak 22:32, 23 maj 2015

Dzięki Agatka. Trawka i orliki dopisane do listy chciejstw . A ona wciąż rośnie. Wykreślam jedno kupione chciejstwo, a pojawiają się trzy nowe. Gorzej niż z Hydrą .
AgataBC 23:20, 23 maj 2015

AgataBC 23:20, 23 maj 2015