Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród naturalny, pachnący lasem ..

Ogród naturalny, pachnący lasem ..

AgataBC 22:14, 05 sie 2014

Lukasz2013 napisał(a)

Piękne fotki.

Dzięki Łukaszu
Luki 08:58, 06 sie 2014

Przybiegam za żurawkami
Ta pierwsza powinna być odmianą Silver Scrolls, a druga tak jak napisałaś krwista
Gardener27 09:00, 06 sie 2014

Witam

Uwielbiam Twój naturalistyczny charakter ogrodu Zawsze coś kwitnie a rosliny przeplataja się ze sobą jak na kwietnej łące Piękne robisz zdjęcia i bukieciki do domu

Z prawdziwą przyjemnością zaglądam

Pozdrawiam
AgataBC 21:27, 06 sie 2014

Luki napisał(a)
Przybiegam za żurawkami
Ta pierwsza powinna być odmianą Silver Scrolls, a druga tak jak napisałaś krwista

Dzięki, że można na Ciebie liczyć na prawdę dziękuję
AgataBC 21:35, 06 sie 2014

Gardener27 napisał(a)
Witam

Uwielbiam Twój naturalistyczny charakter ogrodu Zawsze coś kwitnie a rosliny przeplataja się ze sobą jak na kwietnej łące Piękne robisz zdjęcia i bukieciki do domu

Z prawdziwą przyjemnością zaglądam

Pozdrawiam

no nie dalej jak wczoraj nadrobiłam trochę Twojego wątku a dzisiaj Ty tutaj
Co do charakteru ogródka to robi się bardziej określony i coraz mniej w nim naturalności.. ale kwiecista rabata zostanie, bo kocham na nią patrzeć- jak się zmienia, no i nie jestem już tak uparta w tej ogrodowej kwestii,..i czasem zmieniam zdanie, u Ciebie warzywnik wygląda jak piękna rabata i ogromna . Co do zdjęć to chyba mamy podobny aparat, bo ten cross u Ciebie pachnie mi jakimś Nikonem
A za komplementy dziękuję i również serdecznie pozdrawiam
Gardener27 21:54, 06 sie 2014

Agcia napisał(a)

no nie dalej jak wczoraj nadrobiłam trochę Twojego wątku a dzisiaj Ty tutaj
Co do charakteru ogródka to robi się bardziej określony i coraz mniej w nim naturalności.. ale kwiecista rabata zostanie, bo kocham na nią patrzeć- jak się zmienia, no i nie jestem już tak uparta w tej ogrodowej kwestii,..i czasem zmieniam zdanie, u Ciebie warzywnik wygląda jak piękna rabata i ogromna . Co do zdjęć to chyba mamy podobny aparat, bo ten cross u Ciebie pachnie mi jakimś Nikonem
A za komplementy dziękuję i również serdecznie pozdrawiam

Tak jakoś mijamy się na wątkach Bywam u Ciebie często bo bardzo mi sie podoba charakter Twojego ogrodu ale jakoś nie było okazji by się przedstawić i zagadać Czas nadrobić zaległości Kwiecistej rabaty nie zmieniaj bo podoba mi sie strasznie i wpadam sobie też na nią popatrzeć

W sprawie sprzętu Ja używam Olympusa ale nie jestem z niego zadowolony
Kondzio 22:01, 06 sie 2014

Ale mnie dawno nie było jestem pod wrażeniem ogrodu jest taki w moim stylu jest pieknie kolorowo bukiety sliczne poprostu bajka
AgataBC 22:08, 06 sie 2014

Gardener27 napisał(a)

Tak jakoś mijamy się na wątkach Bywam u Ciebie często bo bardzo mi sie podoba charakter Twojego ogrodu ale jakoś nie było okazji by się przedstawić i zagadać Czas nadrobić zaległości Kwiecistej rabaty nie zmieniaj bo podoba mi sie strasznie i wpadam sobie też na nią popatrzeć

W sprawie sprzętu Ja używam Olympusa ale nie jestem z niego zadowolony

Przemku, przecież My się znamy spójrz na 9str.swojego wątku od tego miejsca pojawiam się u Ciebie przez kilkanaście stron
Ale przerwa była-fakt. A to mnie zaskoczyłeś aparatem.. to co to za filtr nakładasz, że taki efekt wychodzi ?
AgataBC 22:12, 06 sie 2014

Kondzio napisał(a)
Ale mnie dawno nie było jestem pod wrażeniem ogrodu jest taki w moim stylu jest pieknie kolorowo bukiety sliczne poprostu bajka

Fiu fiu.. takie słowa od Ciebie to chyba się zarumienie wcale nie tak dawno byłeś.. Dzięki za odwiedzinki i miło, że się podoba
Gardener27 22:24, 06 sie 2014

Agcia napisał(a)

Przemku, przecież My się znamy spójrz na 9str.swojego wątku od tego miejsca pojawiam się u Ciebie przez kilkanaście stron
Ale przerwa była-fakt. A to mnie zaskoczyłeś aparatem.. to co to za filtr nakładasz, że taki efekt wychodzi ?

Faktycznie Rozmawialiśmy ze sobą o obsadzeniach skrzynkowych ale kiedy to było Zmieniające się avatary też sprawy nie ułatwiaja a my faceci to też nie wzrokowcy

U mnie ta funkcja nazywa się Magic Podkręca bardziej kolory