Uwielbiam Twój naturalistyczny charakter ogrodu Zawsze coś kwitnie a rosliny przeplataja się ze sobą jak na kwietnej łące Piękne robisz zdjęcia i bukieciki do domu
no nie dalej jak wczoraj nadrobiłam trochę Twojego wątku a dzisiaj Ty tutaj
Co do charakteru ogródka to robi się bardziej określony i coraz mniej w nim naturalności.. ale kwiecista rabata zostanie, bo kocham na nią patrzeć- jak się zmienia, no i nie jestem już tak uparta w tej ogrodowej kwestii,..i czasem zmieniam zdanie, u Ciebie warzywnik wygląda jak piękna rabata i ogromna . Co do zdjęć to chyba mamy podobny aparat, bo ten cross u Ciebie pachnie mi jakimś Nikonem
A za komplementy dziękuję i również serdecznie pozdrawiam
Tak jakoś mijamy się na wątkach Bywam u Ciebie często bo bardzo mi sie podoba charakter Twojego ogrodu ale jakoś nie było okazji by się przedstawić i zagadać Czas nadrobić zaległości Kwiecistej rabaty nie zmieniaj bo podoba mi sie strasznie i wpadam sobie też na nią popatrzeć
W sprawie sprzętu Ja używam Olympusa ale nie jestem z niego zadowolony
Przemku, przecież My się znamy spójrz na 9str.swojego wątku od tego miejsca pojawiam się u Ciebie przez kilkanaście stron
Ale przerwa była-fakt. A to mnie zaskoczyłeś aparatem.. to co to za filtr nakładasz, że taki efekt wychodzi ?
Faktycznie Rozmawialiśmy ze sobą o obsadzeniach skrzynkowych ale kiedy to było Zmieniające się avatary też sprawy nie ułatwiaja a my faceci to też nie wzrokowcy
U mnie ta funkcja nazywa się Magic Podkręca bardziej kolory