Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród naturalny, pachnący lasem ..

Ogród naturalny, pachnący lasem ..

Gardener27 20:29, 15 wrz 2014

Ja też nabyłem czosnek Hair Wpadł mi w oko i jest podobno dość wysoki czyli będzie go widać

Zdjęcia jak zawsze piękne Ogród po mino jesieni kipi od barw Wrzosowiska zazdroszczę bo sam nie posiadam ale chyba to się zmieni

Pozdrawiam
AgataBC 20:40, 15 wrz 2014

Ciekawa jestem co będzie z tych czosnków-przekonamy się
Wrzosowiska najpiękniejsze są te w lesie ale takie też ujdzie, również pozdrawiam
renatamama3 08:09, 16 wrz 2014

Agatko,ślicznie ,jak ja lubię motylki na tych naszych bylinkach ,chodzę i podziwiam ,ale krokusów kupiłaś ja w Biedro tylko 4 op i 30 sztuk JEANNE D'ARC.pozdrawiam
AgataBC 10:26, 16 wrz 2014

Renatko krokusów mam w ogródku może 4szt. więc jak zobaczyłam w Biedronce cenę to bach do koszyka. Na wrzosowisku i tak zginą, przydałoby się drugie tyle, na zdjęciu w tych papierowych opakowaniach jest jeszcze 20szt.odmiany "pickwick" i jeszcze jakieś ale nazwy teraz nie jestem w stanie podać.
A motylki wymiatają
Pozdrawiam
Marta7 09:33, 20 wrz 2014

Agcia napisał(a)

Agcia ale kolory,no jest cudownie! Moje klimaty
Pozdrawiam serdecznie
Nallar 10:58, 20 wrz 2014

Motylki na rozchodnikach, wrzosy urocze, a zakupy.... chyba muszę jechać po cebulki.
Katkak 12:18, 20 wrz 2014

Agatko wiem, że kiedyś już Cię o to pytałam, ale ponieważ zapomniałam, a nie mogę nigdzie znaleźć Twowjej odpowiedzi, zapytam jeszcze raz. Ty miałaś takie ślicznie dwukolorowe czosnki, chyba fioletowo-zielone. Powiedz proszę jaka to odmiana. Pozdrawiam
AgataBC 21:42, 20 wrz 2014

Marta7 napisał(a)

Agcia ale kolory,no jest cudownie! Moje klimaty
Pozdrawiam serdecznie

O jesteś z powrotem
Pozdrawiam
AgataBC 21:44, 20 wrz 2014

Nallar napisał(a)
Motylki na rozchodnikach, wrzosy urocze, a zakupy.... chyba muszę jechać po cebulki.

Ewa z tymi zakupami trochę przesadziłam.. jeszcze się okazało, że wróciła moja familia z landów i mam dodatkowo 100 tulipanów i 200 krokusów .. aż się boję tego sadzenia.
AgataBC 21:55, 20 wrz 2014

Katkak napisał(a)
Agatko wiem, że kiedyś już Cię o to pytałam, ale ponieważ zapomniałam, a nie mogę nigdzie znaleźć Twowjej odpowiedzi, zapytam jeszcze raz. Ty miałaś takie ślicznie dwukolorowe czosnki, chyba fioletowo-zielone. Powiedz proszę jaka to odmiana. Pozdrawiam

Kasiu chyba nie pytałaś o to.. albo ja nie odpowiedziałam.. wiesz ten czosnek tak fajnie wyglądał bo nie był w pełni rozkwitu To czosnek główkowaty ale jakaś wyższa i ładniejsza odmiana.. musiałabym poszukać gdzieś opakowania bo schowałam
Pozdrawiam