Aniu, mogłabym podpisać się pod tym co powiedziała Alicja169 - gdy widzę powiadomienia co najmniej kilku nowych postów z Twojego wątku to pędzę do Ciebie, bo wiem że to będzie uczta dla oczu i duszy . I tak oglądam, oglądam... i zachwycam się i znów wracam do o te kilka stron i znów oglądam... Cudnie skomponowane rabaty
Fantastycznie z gipsówką kiedys miałąm, bardzo ją lubię No i połączenia na rozchodnikowej rabacie też budzą zachwyt
Aniu rozchodniki imponujące,podoba mi się różnorodność u Ciebie, wszystkie rośliny masz, pięknie. Trawniczek taki zieloniutki.
Nie wiem co bardziej podziwiać. Czy róże czy rozchodniki czy bylicę. Wszystko masz ładne .
Gdybym chciała zacytować wszystko co mi sie podoba to podwoiłabym objętość twojego wątku. Pięknie komponujesz rośliny.
Pięknie prezentuje się gipsówka na rabacie Ale powojnik Skłodowska jest cudny. Może o nim muszę pomyśleć jako towarzystwo do róż
I już na swoim miejscu....pachnie cała kuchnia Życzę Wszystkim odwiedzającym miłego niedzielnego lenistwa
Aniu sporo musiałam się cofnąć żeby być na bieżąco, ale nie żałuję bo takie cudowne widoki nastrajają optymistycznie i cieszą oczy, a twoje rękodzieł pachnie aż u mnie Miłego wieczoru