Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

Kasik 23:12, 02 gru 2013

Aniu - podziwiam za wytrwałość.

Wiem coś o tym , bo kiedyś też wyszywałam.

Mam w domu kilka prac krzyżykowych, ale są zrobione przez moją mamę.
Ona uwielbia wszystkie robótki ręczne. Dziś ma etap obrusów i serwet szydełkowych.

Pozdrawiam jesiennie.
GorAna 23:16, 02 gru 2013

Kasik napisał(a)
Aniu - podziwiam za wytrwałość.

Wiem coś o tym , bo kiedyś też wyszywałam.

Mam w domu kilka prac krzyżykowych, ale są zrobione przez moją mamę.
Ona uwielbia wszystkie robótki ręczne. Dziś ma etap obrusów i serwet szydełkowych.

Pozdrawiam jesiennie.

Kasiu, ja lubię sobie coś tam dłubać.....byle nie w nosie....myślę, że juz wszystko przerabiałam....szycie..... szydełkowanie....robienie na drutach....kiedyś robiłam nawet ozdoby choinkowe....ale to już dawno
GorAna 23:17, 02 gru 2013

Maria667 napisał(a)
Podziwiam haftowane obrazy. Ja w tej kwestii jestem antytalenciem
Pozdrawiam.

Marysiu, ale za to stworzyłaś piękny ogród
Kasik 23:21, 02 gru 2013

GorAna napisał(a)

Kasiu, ja lubię sobie coś tam dłubać.....byle nie w nosie....myślę, że juz wszystko przerabiałam....szycie..... szydełkowanie....robienie na drutach....kiedyś robiłam nawet ozdoby choinkowe....ale to już dawno

Wszystko w pewnym czasie odeszło do lamusa, a teraz wracamy do starych zwyczajów i zaczynamy dostrzegać piękno ręcznej pracy.

Chodzimy i szukamy staroci, z sentymentem dbamy o pamiątki po dziadkach czy rodzicach, Zaczynamy dostrzegać wartość pieczonego chleba w domu.
No i fajnie - bo wtedy dom nie jest taki bezimienny, tylko nabiera duszy.
Pozdrawiam
GorAna 23:31, 02 gru 2013

Kasik napisał(a)

Wszystko w pewnym czasie odeszło do lamusa, a teraz wracamy do starych zwyczajów i zaczynamy dostrzegać piękno ręcznej pracy.

Chodzimy i szukamy staroci, z sentymentem dbamy o pamiątki po dziadkach czy rodzicach, Zaczynamy dostrzegać wartość pieczonego chleba w domu.
No i fajnie - bo wtedy dom nie jest taki bezimienny, tylko nabiera duszy.
Pozdrawiam

Ach!!!!! ten zapach pieczonego chleba
23:32, 02 gru 2013
Aniu, to może lepiej napisz czego niepotrafisz, albo nierobiłaś

Przyjrzałam się wrzosom, przyjęły się pięknie, od samego dołu nie mają ani jednego zaschniętego listka, to wróży duży sukces, bo niełatwo jest założyć i utrzymać wrzosowisko
...............
"Bratnia dusza pozdrawia bratnią duszę "
dominika_rew 23:48, 02 gru 2013

Jestem w szoku! Po pierwsze dlatego, że nie wiem jakim cudem nie trafiłam wcześniej do Twojego ogrodu, po drugie maj tulipanowy jest u Ciebie cudny, po trzecie ilość tulipanów jest niebywała, a po czwarte dlatego, że prezentujesz piękne obrazy i po piąte jeszcze - Twój ogród wygląda jakby zimy miało nie być pozdrawiam serdecznie!
GorAna 23:55, 02 gru 2013

Iwa napisał(a)
Aniu, to może lepiej napisz czego niepotrafisz, albo nierobiłaś

Przyjrzałam się wrzosom, przyjęły się pięknie, od samego dołu nie mają ani jednego zaschniętego listka, to wróży duży sukces, bo niełatwo jest założyć i utrzymać wrzosowisko
...............
"Bratnia dusza pozdrawia bratnią duszę "

Iwonko, no bez przesady....wiesz ile jest jeszcze czynności..... których nie potrafię.....nieskończoność...ostatnio zafascynował mnie sutasz....ale jeszcze nie próbowałam....moje Córki też coś tam próbują ale czasu im nie starcza...wszystko jeszcze przed nimi
GorAna 23:58, 02 gru 2013

dominika_rew napisał(a)
Jestem w szoku! Po pierwsze dlatego, że nie wiem jakim cudem nie trafiłam wcześniej do Twojego ogrodu, po drugie maj tulipanowy jest u Ciebie cudny, po trzecie ilość tulipanów jest niebywała, a po czwarte dlatego, że prezentujesz piękne obrazy i po piąte jeszcze - Twój ogród wygląda jakby zimy miało nie być pozdrawiam serdecznie!

Dominiko, miło mi, że trafiłaś do mojego ogrodu....tak maj to mój ulubiony miesiąc w ogrodzie.....jest się wtedy czym cieszyć....co do zimy, to chyba właśnie zbliża się małymi kroczkami, bo zimno za oknem
boguslawa_ma... 07:06, 03 gru 2013

Aniu powoli widać efekt twojej pracy,ale gdzie tam konieć....pozdrawiam