Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

GorAna 22:26, 29 kwi 2014

MagdalenaK8 napisał(a)
Przybiegłam, oglądnęłam, nacieszyłam.
Pozdrawiam.

Magdalenko, zwolnij troszkę, bo wiaterek za Twoim pendem zdmuchuje płatki z tulipanków....wolnym krokiem więcej zobaczysz
GorAna 22:28, 29 kwi 2014

makkasia napisał(a)
Muszę mieć tą Peach Crisp jest piękna
A w ogóle to ściskam ...u nas susza z tych chmur, które do nas się zbliżały to nawet kurzu nie zmyło

Kasiu, to przykre, że deszczu nie miałaś....majowe i kwietniowe deszcze to złoto padające z nieba
GorAna 22:35, 29 kwi 2014

Iwa napisał(a)
Jak to Aniu, nie lubisz zapachu kwiatów rzepaku? A ja specjalnie wieczorem otwieram szeroko wszystkie okna, żeby pięknie, słodko pachniało nim w całym domu Wszechobecny i w nadmiarze, to może rzeczywiście za wiele szczęścia , ale miód rzepakowy będzie!
Ta odmiana tulipanów, z białym brzegiem na liściach, wyglądają jakby malarz je pędzelkiem muskał, są bardzo ładne, szkoda, że się niechętnie rozmnażają, albo znikają po jednym sezonie

Iwonko, ależ lubię, lubię nawet bardzo ...zapach rzepaku.....ale są tacy, co nie przepadają....dzisiaj pszczól nie było na polu...zastanawiamy się co to za przyczyna....bo ich gwar przyjemny dla ucha...a miodzik owszem lubimy....mniam!!!!!)....a z tulipankami już tak jest, że wyselekcjonowane, w ogrodach nie czują się tak dobrze jak w hodowli......nie byłoby interesu sprzedawanie cebulek łatwo rozmnażających się
23:51, 29 kwi 2014
No nie wiem, nie wiem.... może jakiś sąsiad w pobliżu spryskał swoje pole pollinusem i teraz wszystkie pszczoly u niego siedzą?
A tulipanki masz urocze, ale to już wiesz
Magdalenka 08:53, 30 kwi 2014

Uwielbiam zapach rzepaku, jest taki słodki...A Twoje tulipany nadal zachwycają, moje już się kończą i już myślę, żeby się ich pozbyć i wsadzić jednoroczne.
Pozdrawiam słonecznie, u nas znowu piękna pogoda
asiach 15:10, 30 kwi 2014

Wiosna ruszyła Pieknie! Można nacieszyc oczy Pozdrawiam
GorAna 12:17, 03 maj 2014

Zostawiam Świąteczne pozdrowienia

GorAna 12:20, 03 maj 2014

Jag_58 12:21, 03 maj 2014

Aniu Tobie równie świątecznego odpoczynku ,u nas nawet słoneczko nieśmiało się wychyla zza chmur
Magdalenka 13:06, 03 maj 2014

Pięknie wygląda Twój ogród na tle rzepaku. Jak tylko się ociepli, pójdę na pola poklikać kilka zdjęć na tle tych cudownych, pachnących, żółtych kwiatuszków.
Pozdrawiam ciepło.