Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

Luckaa 11:20, 15 mar 2015

U mnie też powychodziły tulipany, pierwszy raz posadziłam, aż nie moge doczekac się ich kwiatków, ale nie mam tak okazałej kolekcji jak Ty
GorAna 13:06, 16 mar 2015

Iwa napisał(a)

Piękne ptaki uchwyciłaś i zdjęcia w locie - zobacz, jaka zgrana para, lecą równo, synchronicznie
Ja mam "osobiste" kosy, przychodzą się stołować pod taras, chyba im smakuje owocostan bluszczu.
Miłego wieczoru

Iwonko, bo tylko zgrane pary są w stanie dużo zdziałać....a one w czasie zalotów....więc motylki i te sprawy.....jest co podziwiać, szkoda tylko, że takie płochliwe
U mnie dzisiaj wietrznie i słonecznie....myślałam, że podziałam w ogrodzie, ale nie chcę sobie choroby narobić....jak pogoda dopisze to w tym tygodniu posadzę cebulkę i czosnek....może groszek i marchewkę też zasieję....im chłody niestraszne:Ż
Pozdrawiam Cię serdecznie...Życzę udanego tygodnia
GorAna 13:08, 16 mar 2015

Agania napisał(a)
Podglądam wiosnę u Ciebie i wzdycham

Agatko, wiosne już na całego...skowronki nie ustają w trelach tulipanki rosną i już widać ile zakwitnie....ale sucho, niebezpiecznie sucho... nie tylko w ogrodzie.... poza nim też
GorAna 13:12, 16 mar 2015

Bogdzia napisał(a)
Ale u Ciebie ciekawie. Zurawie tak blisko . Cudne, zazdroszcze.Pozdrówka.

Bożenko, ja z Tobą na ilość gatunkową ptaków nie mogę się liczyć....u Ciebie leśne trele, muszą być cudne
GorAna 13:14, 16 mar 2015

kitek81 napisał(a)
zaglądam i życzę miłej niedzieli jest słoneczko u Ciebie? bo u mnie nie i deszcz mży :/ chociaż deszczyk się przyda, bo sucho strasznie!

Kasiu, wczoraj było pochmurno i chwilę posiąpił deszczyk, a dzisiaj nie ma po nim śladu.....w dodatku wieje suchy wiatr i wilgoć ucieka
GorAna 13:16, 16 mar 2015

Joku napisał(a)
W moich okolicach też muszą być żurawie, bo od wczoraj słychać ich odgłosy. Widziałam parę w ubiegłym roku.
PS! czekam na kwitnienie tulipanów.

Jolu, ja też czekam na tulipany....codziennie są wyższe.....czekają na deszcz, bo inaczej będą krótko kwitły, a ja nie mam nawadniania
GorAna 13:19, 16 mar 2015

Napia napisał(a)
Pięknie uchwycone żurawie. U nas też są, bo słyszę, jak krzyczą, ale rzadko je widuję i to z daleka. Krokusiki cudaśne

Agnieszko, dzisiaj krokusików już więcej kwitnie

GorAna 13:20, 16 mar 2015

makkasia napisał(a)
przyszłam pooglądać ładne obrazki i jak zwykle nie zawiodłam się żurawie, krokusy...czekam na tulipany u Ciebie

Kasiu, my wszyscy wytęsknieni energetycznych kolorów w ogrodzie.....mam nadzieję, że tulipany Was i mnie nie zawiodą
GorAna 13:22, 16 mar 2015

boguslawa_madejska napisał(a)
Aniu pozdrawiam

Bogusiu, odpozdrawiam
GorAna 13:24, 16 mar 2015

jona napisał(a)
Witaj Aniu. Pięknie zaczyna się u Ciebie wiosna krokusami i żurawiami .

Joasiu, wiesz jak to jest....po zimie i szarzyźnie każdy odgłos , zapach i kolor oznajmiający wiosnę cieszą.....a ja umiem cieszyć się z małych rzeczy