Kasiu niedaleko mnie, ale będą w sprzedaży mieli dopiero gdzies za dwa tygodnie. Ani nie mów tak ładnie lilie rosly i z niektorych to nic nie będzie bo zjadły je slimaki a jak nie śimaki to ta czerwona stonka( Pryskam decisem, popryskałam ekologicznie no i mam teraz dziury Twoje lilie to masz cudne. Pozdrawiam
Oj poczekasz a może i ja też bo chodze patrze do góy i nie jestem przekonana czy to pąki, chyba faktycznie musze lornetke tak jak Irenka mówi. Pozdrawiam
Dziekuje Ci bardzo ale gdzie tam mnie do wystawiania no i czasu do tego nie mam. Ostrózki mi slimaki zjadły i może i nornice, musze kupic bo bardzo je lubie. Pozdrawiam
A ja za Tobą Aniu więc serdecznie zapraszam i w koncu musimy się umowic, dwa tygodnie bede zajęta ale potem bardzo chetnie, umowimy sie napisz do mnie Zabrałam sie tez, za porzadki na parterze po mamie i ciagle mam tyły.Wiosna jest piękna, deszczu brak by ta przyroda bardziej ruszyła, dopiero buk u mnie się zbiera. Twoja biała azalia ma dużo pąków i za pare dni zakwitnie Pozdrawiam i ściskam mocno
Oj czasu to nie marnuję bo cały czas pracuję, moj naukowiec konczy pracę więc nigdzie nie mogliśmy pojechac no to pcham z robotą do przodu Padam juz ze zmeczenia. A fotki zaraz dam
A u mnie nornice, slimaki, mszyca i susza, mam nadzieję, że grad mnie ominie w tym roku Pogoda dzisiaj cudna, przecudna Ptaszki pięknie spiewają i chociaz dla tych ptaków nie powycinam drzew tak jak mi radziłas Pozdrawiam niedzielnie