Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pomysł na ogród

Pomysł na ogród

kachat 21:17, 05 mar 2015

Jak gdzieś zobaczycie kolumnowe cisy (np. Wojtek) w dobrej cenie mające przynajmniej z ok. 1 metr wysokości, to błagam dajcie znać, bo szukam od roku i nigdzie znaleźć nie mogę. A jak gdzieś zobaczycie sporawe i tanie cisy krzaczaste to też proszę o namiary

Myślicie, że mogłabym puścić po cisie powojnik..? Widziałam w internecie fotki takiego połączenia i fajnie to wyglądało (bo same cisy jakieś takie za ciemne i smutne mi sie wydają).
Skula 21:17, 05 mar 2015

JoannA napisał(a)

Jesteś zainteresowany kłączami? Bo w Mrówce były kłącza.

myślałem że to jednak całe roślinki
jeśli nie , nie będę Ciebie kłopotał żebyś wyprawiała się do Mrówki
ale wielkie dzięki za chęci !
Toszka 21:18, 05 mar 2015

Ale to jest zwykly niger, a ja kcem kolorowe - orientalne, a o te trudno - czasami sa bordowe, prawie czarne, czasami pelne, czasami w paseczki, a czasami z kontrastowa obwodka
Skula 21:19, 05 mar 2015

Toszka napisał(a)
Kombinujcie z zakupem ciemiernikow - mnie niestety nie ma w Polsce, a dodam jeszcze, ze jestem na takim zadupiu sklepowo-ogrodniczym, ze szkoda slow W zeszlym roku jak niesmialo zapytalam sie o zakup tulipanow to dowiedzialam sie, ze to cala wyprawa musi byc w inny region

Iwona pojadę do tego LM , specjalnie, ale jutro nie dam rady - mogę albo w sobotę po południu , albo w niedzielę
jak będą mogę napisać tutaj , ale przecież nie będziesz czatować ciągle przy kompie
masz tel przy sobie? napiszę esa co i jak
Skula 21:21, 05 mar 2015

kachat napisał(a)
Jak gdzieś zobaczycie kolumnowe cisy (np. Wojtek) w dobrej cenie mające przynajmniej z ok. 1 metr wysokości, to błagam dajcie znać, bo szukam od roku i nigdzie znaleźć nie mogę. A jak gdzieś zobaczycie sporawe i tanie cisy krzaczaste to też proszę o namiary

Myślicie, że mogłabym puścić po cisie powojnik..? Widziałam w internecie fotki takiego połączenia i fajnie to wyglądało (bo same cisy jakieś takie za ciemne i smutne mi sie wydają).

co do puszczania jednego po drugim to nie podpowiem '
ale jak będę w okolicy buszował to popatrzę
ale przypomnij się jeszcze , proszę
Toszka 21:24, 05 mar 2015

kachat napisał(a)

Powojnik na cisie jest ok. Moj majac cisy z uporem maniaka wchodzi na slup obok

acrocona.pl - tu popatrz, waskich jest sporo wiecej niz tylko wojtek. Poszerze ci horyzonty
Tanio nie jest, ale material zdrowy i zadbany
Toszka 21:25, 05 mar 2015

Slij esemesa, Kochany
w niedziele mozesz dzwonic
JoannA 21:26, 05 mar 2015

To zwykły Niger ale od czegoś trzeba zacząć. Mnie też się marzą te kolorowe ale jak dotąd ich nie spotkałam w sprzedaży a na all. nie chcę kupować. Coś kojarzę, że te kolorowe w ubiegłym roku były w OBI.
A Krzysztof chce kolorowe czy te zwykłe białe?
Toszka 21:28, 05 mar 2015

Krzysztofowi, moim skromnym zdaniem pasowaly by bordo
Toszka 21:29, 05 mar 2015

znalazlam w jednym sklepie int; orientalne, ale cena tez orientalna - ok 50zl
nazwe sklepu moge podac jak wroce do PL - mam na kompie