Witaj Polu
Oj widzę że nie tylko ja napad na Obi zrobiłam... tyle że ty większy łup masz bo ja tylko 4 kulki + 3 ciemierniki kupiłam.
Pierwszy raz trafiłam do twojego ogródka i pobiegałam sobie troche po twoim projektowym wątku i po tym obecnym. Duże zmiany na lepsze, działasz wg planu i8 listy - i tego ci zazdroszcze ja to tak troche jak sroczka działam, co zobacze i mi "zabłysnie" to bym chciała miec, kupuje i mam ale potem jestem wnerwiona że rabata nie wygląda tak do konca jak bym chciała....
Będę tu zaglądać i podglądac dalsze losy tego bukszpanowego szaleństwa
Już sobie wyobrażam jak bedzie pieknie skoro mają do tego dość jeszcze cisy na pniu...eh , zaznaczam watek do śledzenia
Mam pytanie czy ta twoja mata na ogrodzeniu nie daje cienia roslinom na rabacie ? Cały czas u siebie nie moge sie doczekac aby mój zywopłot (mam ligustra) wyrósł wyżej i chciałabym tez dac mate ale to jest południowa strona i boje sie o skutki zacienienia dla roślin..... jakie masz doświdczenie w tym zakresie Polu ?
Jak większość ogrodniczek
zrób sobie przechowalnik roślin, jak się zdecydujesz, to je przesadzisz we właściwe miejsce
W moim przechowalniku są prawie wszystkie roślinki, które posiadam
Hahaha, Marzenko nic innego nie robię tylko sadzę i przesadzam, a mój eM puka się w głowę, ale w domu kiedyś miałam tak samo latałam z meblami... teraz przeniosło się to na ogród.... Słońce cudne za oknem więc będę sobie latać z donicami może coś do wieczora wymyślę
Hahaha , właśnie wczoraj mnie eM pytał jak długo bukszpany mogą rosnąć w donicy hihihi to mu powiedziałm że do jesienie..... No ale cosik trzeba zadecydować.... Aga dobra jesteś z tymi swoimi roślinkami, mam nadzieję że w tym sezonie je posadzisz