Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodniczka i jej mały ogródeczek

Ogrodniczka i jej mały ogródeczek

Madzenka 22:03, 08 mar 2014

Ja sadze i przesadzam więc się Jolu nie stresuj, posadż tak jak ci się teraz podoba, potem przesadzisz
Juzia 22:05, 08 mar 2014

Marzena2007 napisał(a)
Ja sadze i przesadzam więc się Jolu nie stresuj, posadż tak jak ci się teraz podoba, potem przesadzisz

Super rada
Margarete 22:09, 08 mar 2014

Pola napisał(a)
Na razie to one sobie postoją na werandzie a właścicielka musi podumać... a może ktoś ma jakiegoś fajnego pomysła .....

Nie miała baba kłopotu kupiła se bukszpany i tera nie może spać.....hihihihi

Witaj Polu
Oj widzę że nie tylko ja napad na Obi zrobiłam... tyle że ty większy łup masz bo ja tylko 4 kulki + 3 ciemierniki kupiłam.
Pierwszy raz trafiłam do twojego ogródka i pobiegałam sobie troche po twoim projektowym wątku i po tym obecnym. Duże zmiany na lepsze, działasz wg planu i8 listy - i tego ci zazdroszcze ja to tak troche jak sroczka działam, co zobacze i mi "zabłysnie" to bym chciała miec, kupuje i mam ale potem jestem wnerwiona że rabata nie wygląda tak do konca jak bym chciała....

Będę tu zaglądać i podglądac dalsze losy tego bukszpanowego szaleństwa
Już sobie wyobrażam jak bedzie pieknie skoro mają do tego dość jeszcze cisy na pniu...eh , zaznaczam watek do śledzenia

Mam pytanie czy ta twoja mata na ogrodzeniu nie daje cienia roslinom na rabacie ? Cały czas u siebie nie moge sie doczekac aby mój zywopłot (mam ligustra) wyrósł wyżej i chciałabym tez dac mate ale to jest południowa strona i boje sie o skutki zacienienia dla roślin..... jakie masz doświdczenie w tym zakresie Polu ?
aga_szsz 22:55, 08 mar 2014

Marzena2007 napisał(a)

Jak większość ogrodniczek
zrób sobie przechowalnik roślin, jak się zdecydujesz, to je przesadzisz we właściwe miejsce
W moim przechowalniku są prawie wszystkie roślinki, które posiadam
Nikita 01:18, 09 mar 2014

Jolu macham weekendowo, bukszpany śliczne i na dodatek w hurtowych ilościach...super będą wyglądały na rabatach
Gabrysia_ 05:52, 09 mar 2014

Marzena2007 napisał(a)

Ja też
Pola 07:38, 09 mar 2014

Marzena2007 napisał(a)

Hahaha, Marzenko nic innego nie robię tylko sadzę i przesadzam, a mój eM puka się w głowę, ale w domu kiedyś miałam tak samo latałam z meblami... teraz przeniosło się to na ogród.... Słońce cudne za oknem więc będę sobie latać z donicami może coś do wieczora wymyślę
Pola 07:42, 09 mar 2014

aga_szsz napisał(a)

Jak większość ogrodniczek
zrób sobie przechowalnik roślin, jak się zdecydujesz, to je przesadzisz we właściwe miejsce
W moim przechowalniku są prawie wszystkie roślinki, które posiadam

Hahaha , właśnie wczoraj mnie eM pytał jak długo bukszpany mogą rosnąć w donicy hihihi to mu powiedziałm że do jesienie..... No ale cosik trzeba zadecydować.... Aga dobra jesteś z tymi swoimi roślinkami, mam nadzieję że w tym sezonie je posadzisz
Pola 07:48, 09 mar 2014

Juzia_G napisał(a)

Super rada

Juzia, ale mam nadzieję że jak brzuski posadzisz to już na stałe
Pola 07:51, 09 mar 2014

Mala_Mi napisał(a)
A ja nie umiem doradzać z fotek.... nie umiem w realu.... co sie nabiedziłam z moimi kulkami..... łączę sie w kłopocie

No to będziem sadzić i przesadzać no co mogę sobie radochę uskuteczniać no nie ....