Twoje rabaty Jolu podobają mi się w każdym wydaniu co sezon to inne i coraz piękniejsze .Trzeba się napracować to fakt, ale to miła robota bo każda praca cieszy kiedy widać jej efekty.Przyglądam się u ciebie bukszpanowym kulą i widzę że nie wszystkie są zielone, niektóre lekko zbrązowiałe czy to normalne? pytam bo ja mam także taką mieszankę ,jedne ciemno zielone ,a trzy takie lekko zbrązowiałe Czy może trzeba im odżywki?Powiedz mi Jolu czy żywopłot z bukszpanu, taki niski na obwódkach może rosnąc w słońcu? Nie mam pojęcia z czego zrobić takie żywopłoty przy rabatach ,a muszę je zrobić bo nie wyglądają ładnie. Nie mam obrzeży i nie chcę ale wciąż na brzegach tracą kształt Kiedy zrobię żywopłociki już się ziemia nie będzie osuwać prawda? Nie same róże u mnie będą ,ale sporo ich będzie to fakt .Co roku coś ale idzie mi marnie głównie z braku funduszy i chyba jeszcze z rok tak będzie. Na razie muszę cieszyć się tym co mam ,a podziwiam u innych

Odpoczywaj po ciężkiej pracy i podziwiaj z okna efekty to nagroda która daje radośc