MagdaRoss
19:43, 02 mar 2013
Witam serdecznie.
Potrzebuję pomocy przy zaprojektowaniu "tarasu" w moim mieszkanku. W temacie ogrodowym jestem kompletnie zielona, ale zaczynam się interesować tym tematem.
Moim problemem jest mój taras. a w sumie nie taras ale widok z niego
który na dzień dzisiejszy do mnie nie przemawia a zależy mi aby taras był "przedłużeniem" salonu. Chciałabym zasłonić się od sąsiadów z naprzeciwka , a niekoniecznie robić to za pomocą rolet, żaluzji czy zasłon. Gdy kupowałam to mieszkanie, to najbardziej podobały mi się wielkie okna, które są na cała szerokość pokoju dziennego.

Pomysł, który miałam ja, to tuje wysokie, ustawione na cała szerokość tarasu. ale gdy zaczęłam przeglądać różne projekty to nabrałam ochoty na coś więcej i tu nasuwa się pytanie, ale co? kompletnie się na tym nie znam. Nie wiem , co nada się na taras. zależy mi też aby roślinność była trwała i nie wymagała zbyt wiele pracy, gdyż mam malutka córeczkę.
Taras ma ok 19 mkw. do połowy wyłożony jest płytami chodnikowymi, a od połowy kamyczkami- a taki projekt dewelopera
Kamyczki mnie przerażają, jak myślę ze moja córeczka zacznie chodzić, i je połknie to ogarnia mnie przerażenie. Dlatego bardzo proszę ludzi dobrej woli o pomoc
Magda
Potrzebuję pomocy przy zaprojektowaniu "tarasu" w moim mieszkanku. W temacie ogrodowym jestem kompletnie zielona, ale zaczynam się interesować tym tematem.
Moim problemem jest mój taras. a w sumie nie taras ale widok z niego

Pomysł, który miałam ja, to tuje wysokie, ustawione na cała szerokość tarasu. ale gdy zaczęłam przeglądać różne projekty to nabrałam ochoty na coś więcej i tu nasuwa się pytanie, ale co? kompletnie się na tym nie znam. Nie wiem , co nada się na taras. zależy mi też aby roślinność była trwała i nie wymagała zbyt wiele pracy, gdyż mam malutka córeczkę.
Taras ma ok 19 mkw. do połowy wyłożony jest płytami chodnikowymi, a od połowy kamyczkami- a taki projekt dewelopera

Magda