Noo.... raz ja jestem przed tobą.....u mnie na rabacie od południowej strony, w słonku, za ściana domu i przy żywopłocie iryski maja jak w cieplarni...tylko tam wychyliły sie z pąków, wszędzie indziej jeszcze nie...
Pozdrawiam
No własnie takie wyrywne sa...i może sie to dla nich nie najlepiej skończyć....siedzę teraz przy kompie i widzę za oknem samochody z oszronionymi szybami, mrozi u nas trochę.....a śniegu do ogrzania roślinek brak.
Aniu witaj,
muszę do ciebie wpaść pooglądać te twoje wiosenne kwiaty....ja ranników nie mam w ogóle, pewnie bym chciała je mieć ale mój ogród nieduży i wszystkich chciejstw nie pomieszczę a poza tym dziewczyny miały złe doświadczenia z ich rozmnażaniem i przyjmowaniem się roślin...
Pozdrawiam
Aniu - gdzies przeoczyłam twoje pytanie....nie wiem o które tujki pytasz?
Tuje w kulistej formie mam w donicach na tarasie - to są Danice, i gdzieś pod lasem na rabacie mam jakieś 2 nieduże tujki NN, a obok szafirków to ma kulki bukszpanowe, które kupowałam na tej "ogrodowiskowej" najpopoularniejszej tu na forum plantacji pod Wrocławiem, sama je wykulkowałam i są.
Przyszłam sprawdzić czy dobrze wątek kojarzyłam (dobrze pamiętałam choć ja raczej wzrokowcem jestem i nazwy niekoniecznie zapamiętuję a przy okazji z chęcią obejrzałam wspomnienia z zeszłorocznego sezonu ogrodniczego i spotkaniowego
Miło było poznać osobiście