Mala_Mi
15:36, 15 mar 2013

Witaj, wpadłam z rewizytą.. wszytko poczytałam 
Rabatę RH połącz z czymś co istnieje i da tło
Rh poza tym nie lubią być na patelni cały dzień 
Żywopłot z ligustra mi też po kilu latach padł.. choroby grzybowe go dopadły i zimą podmarzał.. Na początku pięknie rósł, a potem coraz gorzej .. i amen. Odechciało mi się walki z nim.
Pomyśl, czy nie lepiej tam posadzić coś co cie odetnie od wzroku sąsiadów
Przez okrągły rok..
Las za płotkiem jest super..
Pieska poczochraj w moim imieniu..
Rabata z macierzanka jest super.... tylko macierzanka i tojeść Ci zadarnią całą rabatę i kamyków i tak nie będzie widać. Aby się ładnie zadarniły i nie przemarzały zimą to lepiej by im było bez agro... chyba, że będziesz przycinać... pójdą i po kamykach... ale zauważyłam, że jak rośliny są bez agro (te zadarniające) to ładniej przetrzymują zimę.
Nie pisałabym tego, gdyś nie prosiła o moje zdanie
Macierzankę musisz ciąć, by nie rozlazłą się po całych kamykach.... bo zgubi się efekt...... ale rabata mi się podoba wizualnie i od strony praktycznej
Naprawdę 

Rabatę RH połącz z czymś co istnieje i da tło

Żywopłot z ligustra mi też po kilu latach padł.. choroby grzybowe go dopadły i zimą podmarzał.. Na początku pięknie rósł, a potem coraz gorzej .. i amen. Odechciało mi się walki z nim.
Pomyśl, czy nie lepiej tam posadzić coś co cie odetnie od wzroku sąsiadów

Las za płotkiem jest super..
Pieska poczochraj w moim imieniu..
Rabata z macierzanka jest super.... tylko macierzanka i tojeść Ci zadarnią całą rabatę i kamyków i tak nie będzie widać. Aby się ładnie zadarniły i nie przemarzały zimą to lepiej by im było bez agro... chyba, że będziesz przycinać... pójdą i po kamykach... ale zauważyłam, że jak rośliny są bez agro (te zadarniające) to ładniej przetrzymują zimę.
Nie pisałabym tego, gdyś nie prosiła o moje zdanie