Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

AgataP 15:51, 11 kwi 2016

Leszczynowiec świetny, ciekawe jak będzie wyglądał później
Milka 15:03, 12 kwi 2016

Margarete napisał(a)

Piękna choć zimna....wolę ją zdecydowanie oglądać przez okno
A widoki mam takie:

Ten widok zachwyca, leszczynowiec też
Co do magnolii, przez deszcze i zimno i u mnie później. Pochwalę się, ja tez mam już Piruette ale one pachną
Buziak, nie dawaj się chorobie
rozark 21:56, 13 kwi 2016

pozdrowienia zostawiam
polinka 11:11, 14 kwi 2016

Jak tam Magnolie? Pewnie z każdym kolejnym dniem coraz bardziej przybliżają się do kwitnienia?
Od poniedziałku podobno poprawa pogody to pewnie w słoneczku raz,dwa się otworzą

Zdrówka życzę Małgoś
Margarete 17:02, 14 kwi 2016

polinka napisał(a)
Jak tam Magnolie? Pewnie z każdym kolejnym dniem coraz bardziej przybliżają się do kwitnienia?
Od poniedziałku podobno poprawa pogody to pewnie w słoneczku raz,dwa się otworzą

Zdrówka życzę Małgoś

Magnolie cały czas "zapowiadają sie" ale nie otwieraja kwiatów - za zimno chyba, boje sie o nie w związku z zapowiedzia przymrozków...najwyżej je okryje agro bo drzewka jeszcze nie zbyt wielkie.
Licze na pogode bo mam tyły w ogródkowaniu...jak nie pada to zimno albo nie mam czasu i zal patrzec na te moje "zaległości"
Buziam !
Margarete 17:03, 14 kwi 2016

rozark napisał(a)
pozdrowienia zostawiam

Dzieki, wzajemie!
Falstart zaliczyłam dzis z ta róża u ciebie - zdzwonimy sie w sobote jakby co
Margarete 17:04, 14 kwi 2016

AgataP napisał(a)
Leszczynowiec świetny, ciekawe jak będzie wyglądał później

Troche o nim czytałam ...zobaczymy, póki co ładnie "świeci" na odległośc tymi swoimi kwiatuchami
Pa !
Margarete 17:05, 14 kwi 2016

Milka napisał(a)

Ten widok zachwyca, leszczynowiec też
Co do magnolii, przez deszcze i zimno i u mnie później. Pochwalę się, ja tez mam już Piruette ale one pachną
Buziak, nie dawaj się chorobie

Starm sie trzymac choc kaszle jeszcze - po prostu nie wyleżałam sie do końca...ale sie nie dało, mus wracac do pracy...zaległości sie tworza i wszyscy maja nerwy .....takie czasy

Na ciepełko i na rozkwitniete magnolie wciąż czekam
Margarete 17:12, 14 kwi 2016

Zimno znów i mokro, nie mam kiedy zrobic wertykulacji trawnika, bo najpierw musiałabym skosic ale jak kosic mokra trawe...musze poczekac. Przez to ogród wyglada niepoządnie, miejscami trawa wyniszczona przez psa a miejscami wysokoa po kolana... taki nieład przez to.
Rosliny czekaja na posadzenie, rabata na poszerzenie i rewolucje kolejna a ja zyję jak w jakimś matrixie i na nic nie mam czasu........eh
Moze nawet dobrze że to ciepełko i ta prawdziwa wiosna jeszcze nia nadeszła bo byłoby mi jeszcze bardziej przykro że mam zaległości ogrodowe.....
AgataP 19:06, 14 kwi 2016

Margarete napisał(a)
Zimno znów i mokro, nie mam kiedy zrobic wertykulacji trawnika, bo najpierw musiałabym skosic ale jak kosic mokra trawe...musze poczekac. Przez to ogród wyglada niepoządnie, miejscami trawa wyniszczona przez psa a miejscami wysokoa po kolana... taki nieład przez to.
Rosliny czekaja na posadzenie, rabata na poszerzenie i rewolucje kolejna a ja zyję jak w jakimś matrixie i na nic nie mam czasu........eh
Moze nawet dobrze że to ciepełko i ta prawdziwa wiosna jeszcze nia nadeszła bo byłoby mi jeszcze bardziej przykro że mam zaległości ogrodowe.....

Zimno, i u mnie też byliny czekały, więc czapka na głowę i do szpadla.
Narobiłam się strasznie... ale liczę że będą efekty.
Zdążysz Małgoś ze wszystkim Ja nawet nie myślę o wertykulacji, bo u mnie to tylko spalinówka dałaby radę. Może na jesień się za to wezmę, potrzebuję wywrotkę ziemi by go wyrównać i zrobić dosiewkę. Nie będzie łatwo.