Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe skarby

Ogrodowe skarby

Betka 21:42, 06 kwi 2017

Betka 21:46, 06 kwi 2017

Marga napisał(a)
Widać jak bardzo się napracowaliście. Wiesz, jednak taki rów w ogrodzie, to jest błogosławieństwo. Twoje roślinki są dużo większe, a moje mają za sucho i dlatego słabiej rosną.

To fakt ręce mi normalnie omdlały juz nawet na fitness nie poszłam. Ale dzisiaj juz mi przeszło i zumba zaliczona
Rośliny maja dobre warunki jeszcze jest ich zdecydowanie za mało.... Nad tym sie popracuje
Gocha 21:36, 07 kwi 2017

Beatko pięknie wyglada juz ten jeden brzeg rowu. Ty masz nawet magnolię , jakoś nie zauważyłam jej u Ciebie. Ja jeszcze nie mam żadnej. Czekam na irysy i kaczeńce nad rowem- wtedy dopiero nam szczęki opadną
Nowalijka 21:46, 07 kwi 2017

Dzien dobry. Odwiedzilam tylko Twoją wiZytowla. Kazda pora roku u Ciebie jest piekna. Piekny domek,mostek, hosty, astrozki, trawy, hortensje, tawulki... Gratuluje efektu
MartaR 21:55, 07 kwi 2017

Ahhhh uwielbiam ten ogrod daje mi nadzieje, ze moj strumyk tez uda mi sie ogarnac dziekuje ze moge cieszyc oko dzieki Waszej ciezkiej pracy
Betka 22:31, 07 kwi 2017

Gocha napisał(a)
Beatko pięknie wyglada juz ten jeden brzeg rowu. Ty masz nawet magnolię , jakoś nie zauważyłam jej u Ciebie. Ja jeszcze nie mam żadnej. Czekam na irysy i kaczeńce nad rowem- wtedy dopiero nam szczęki opadną

Dziękuję Gosiu
Kaczence juz zaczęły tylko ze po deszczu to lepiej nie schodzic i zdjęć nie robić. Juz raz klapeczka z wody wyciągałam
Magnolie mam trzy ale gwieździsta jako pierwsza zawsze kwiat pokazuje
Betka 23:02, 07 kwi 2017

Nowalijka napisał(a)
Dzien dobry. Odwiedzilam tylko Twoją wiZytowla. Kazda pora roku u Ciebie jest piekna. Piekny domek,mostek, hosty, astrozki, trawy, hortensje, tawulki... Gratuluje efektu

Witaj
Dziękuję Miło ze ci sie podoba nasz ogród. Wizytówkę panuje zrobić nowa ale to juz po tym sezonie
Pozdrawiam i zapraszam mój watek nie ma zastraszającego tępa wiec będziesz cały czas na bieżąco
Betka 23:08, 07 kwi 2017

MartaR napisał(a)
Ahhhh uwielbiam ten ogrod daje mi nadzieje, ze moj strumyk tez uda mi sie ogarnac dziekuje ze moge cieszyc oko dzieki Waszej ciezkiej pracy

Dziękuję ci bardzo
Twój strumyk tez kiedys ogarniesz . Ja nawet nie przypuszczałam ze z tego ugory z kłopotliwą wodą da sie cos zrobić .....a tu sie dało. Będę za ciebie trzymać kciuki tobie też się uda! A masz juz wątek bo wydaje mi się ze kiedys u ciebie byłam?! A może tylko pisałyśmy do siebie ?
Pozdrawiam serdecznie
MartaR 23:36, 07 kwi 2017

Dziekuje mam wątek, ale nic sie w nim nie dzieje, bo dopiero budujemy dom, w tym roku na jesien sie wprowadzamy i sie okazalo ze macierzystwo , budowa i dojazdy na dzialke ciezko pogodzic, wiec odpuscilismy ciezsze prace. W tym roku sadzimy tylko zywoplot, bo wszystko rozjezdzone. Za to moja mama ma ogrod calkiem mlody i tam sie realizuje i lapie juz 4 rok doswiadczenie aktualnie sadze 20 powojnikow tak pisalysmy czesto przegladam Pani wątek od poczatku! lubie wracac do tych zdjec i szybkiego efektu. Styl mi mega odpowiada planuje u siebie blekitne okiennice! pozdrawiam
Betka 23:34, 08 kwi 2017

Marta mów mi po imieniu proszę
No właśnie tak mi się wydawało ze pisałyśmy. Maciezynstwo i budowa to bardzo dużo a jak byś jeszcze chciała poszaleć ogrodów to faktycznie mega przeciążenie
Dobrze ze w tym roku żywopłoty będziesz sadzić zawsze to juz będą rosły a jak będziesz juz cos ze strumykiem robić to daj znac . Podratuje cie troche z roslinkami
Pozdrawiam