Fajne foteczki jakie wypielone rabaty .Ja też nadrabiam zaległości bo przez te wyjazdy moje hektary zarosły strasznie ale do jesieni myślę ogarnę .Pozdrawiam
Witaj brysia bardzo mi miło że tęsknisz za moim ogrodem.To miłe uczucie że ktoś jest ciekawy co " u mnie słychać ". Ostatnio jakoś nie mogę zajść czasu żeby nadrobić zaległości
Specjalnie dla Ciebie kilka zdjęć z brzozowego zakątka Zakątek rozrasta się bardzo wolno jest tam sucho trochę podlewam ale i tak jest marnie .
Ewuś ja oplewiłam najpierw a potem pojechałam na wakacje.... wiedziałam że z wakacji wrócę bardziej zmęczona i w tedy ciężko by było nadrabiać A od czasu do czasu mam lenia i są dni że ciężko się zmobilizować do pracy w upalne dni
Pozdrawiam serdecznie
Hej. Dzięki za wrzucenie zdjęć. Jest już bardzo malowniczo nad strumykiem. Tegoroczne lato dało się we znaki roślinkom, zwłaszcza tym świeżo posadzonym. Ale na wiosnę jak to wszystko ruszy i zacznie się rozrastać to będzie cudownie!
Wielka szkoda za te cyprysiki ale jedz do szkółki po iglaki pewnie wrucisz z hortensjami bo teraz wszędzie pełno hihi.a są piękne warto je mnieć jak byś widziała jakieś piękne trawy to daj znać z wyższych coś bo u mnie traw mało a coś by mi się jeszcze przydało.Powoli ogarniam działkę dobrze że M na wyjeżdzie to nie krzyczy że ciężko pracuję idużo nadrabiam .Pozdrawiam