Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe skarby

Ogrodowe skarby

JoannA 20:55, 21 wrz 2013

Beatko, przyszłam z rewizytą i oczom nie wierzę, jakie zmiany! Tyle pracy za Wami, ogród piekny a to niebieskie okno i domek dla owadów cudeńko. Gratulacje Beatko!
Pozdrawiam serdecznie i zaznaczam wątek bo jestem ciekawa dalszych poczynań
Betka 02:38, 22 wrz 2013

Bardzo dziękuję za odwiedziny i za miłe słowa

Ewa4 Bardzo cieszę się że zakątek z ławką podoba Ci się Kawę wypiłaś sama ale może jakoś się zgadamy i wypijemy kawusię razem W tym pędzie nie zauważyłam kiedy to tak urosło !! Dzięki zdjęciom to widzę Zapraszam częściej może teraz będę miała więcej czasu i zrobię kilka nowych zdjęć i wstawię

sylllwia oj faktycznie urosły te roślinki czas tak szybko płynie że nie zdawałam sobie z tego sprawy

Dasia Fajnie że mnie odwiedziłaś Trawa urosła a pogoda nie daje jej ściąć cały czas pada . Ławeczka faktycznie nie jest oblegana aż wstyd się przyznać że siedziałam nie niej zaledwie kilka razy Masz rację z tymi bukszpanami, brałam to pod uwagę. Póki co bukszpanki są małe a jak zaświta mi nowy pomysł nowe miejsce na ławeczkę wtedy bukszpany odżyją hihi

Betka 02:48, 22 wrz 2013

brysia w końcu znalazłam chwilkę na to żeby zrobić kilka fotek cieszę się tym bo jakoś tak mi lepiej się zrobiło !!! Taka długa nie obecność na forum spowodowana była brakiem czasu jakoś dzień jest za krótki hihihi

Kondzio dzięki za miłe słowa Szczerze to tak przyzwyczaiłam się do ogrodu że nie robi on na mnie już wrażenie a nawet nie zauważam co i kiedy zakwitło! Wiem to straszne ale czasu mi brak żeby pocieszyć się tym co zrobiliśmy

JoannA Witam serdecznie zapraszam do mojego ogrodu nad strumykiem częściej Cieszę się że podoba Ci się okienko i domek ( sama go zrobiłam). Dalsze sadzenie chyba na wiosnę bo teraz jakoś finansowo cienko . Kupiłem za to cebulowe więc posadzę a na wiosnę pokażę .
Również pozdrawiam
Betka 02:52, 22 wrz 2013

A to moje zakupy zrobione jakiś czas temu. Jeszcze nie posadziłam cebulek hihihi Planuję kupić jeszcze tulipany

Ewa4 06:07, 22 wrz 2013

Beata ale kotek śliczny .mniałam kiedyś takiego za młodych lat szkolnych u rodziców ten kolorek ma piękny.
Betka 08:56, 22 wrz 2013

Ewa4 napisał(a)
Beata ale kotek śliczny .mniałam kiedyś takiego za młodych lat szkolnych u rodziców ten kolorek ma piękny.

Ewa ten kot jest taki przyjazny że opisać się nie da bardzo go lubię Rudy pieszczoch
Ostatnio jak robiłam zdjęcie skoczył mi na plecy i robił je za mną
Chodzi tam gdzie ja taki mój towarzysz ogrodowy!
Bogdzia 09:40, 22 wrz 2013

Śliczne zdjecia wstawiłaś a trawy masz zachwycajace , co do ławeczki to ja też siadam tylko jak zadzwoni ktos kto potrzebuje długo pogadac. Miłego dnia.
Betka 20:42, 24 wrz 2013

W drodze do przedszkola codziennie mijam Szkółkę drzew i krzewów ozdobnych ......no i dzisiaj nie wytrzymałam i zajechałam zobaczyć na trawy Kupiłam co prawda trochę i innych roślinek
Jesień już .....przynajmniej dla mnie więc to czas na zmiany w donicach przed domem.

Ewa4 09:50, 26 wrz 2013

No to fajnie ,że jestes trawki super kupiłas a jaka trawa jest przy jeżówce posadzona i przy ławce podoba mi się ale nie kojarzę jej.Pozdrawiam
Betka 21:00, 26 wrz 2013

Ewa4 napisał(a)
No to fajnie ,że jestes trawki super kupiłas a jaka trawa jest przy jeżówce posadzona i przy ławce podoba mi się ale nie kojarzę jej.Pozdrawiam

Ewa ta trawka co rośnie przy ławce i jeżówce to trawa papmasowa czy jakoś tak wyhodowałam ją sama ale wyczytałam że łatwo przemarza
Pozdrawiam również