Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe skarby

Ogrodowe skarby

Ewa4 18:42, 05 lut 2014

Zimę masz taką jak u mnie zaspy po 3 metry ale teraz jest śnieg brzydki bo wiało z pól i jest zamiast biały to brązowy .Najbardziej to podoba mi się kotek mniałam takiego rudego i tez nazywał się Rudy ale dawno temu jeszcze jak u rodziców mieszkałam.Pozdrawiam
Betka 21:07, 06 lut 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Betko i ja do Ciebie zaglądam i podglądam ogród zimą - prezentuje się bardzo ładnie, jednak te duże drzewa nad strumykiem dają klimat dojrzałego ogrodu - super. Pozdrawiam
Dziękuje musze przyznać że mam ochotę zobaczyć już zielone listki na tych drzewach pozdrawiam również
Betka 21:20, 06 lut 2014

Ewa4 napisał(a)
Zimę masz taką jak u mnie zaspy po 3 metry ale teraz jest śnieg brzydki bo wiało z pól i jest zamiast biały to brązowy .Najbardziej to podoba mi się kotek mniałam takiego rudego i tez nazywał się Rudy ale dawno temu jeszcze jak u rodziców mieszkałam.Pozdrawiam

witaj Ewuś taktycznie zima dosypała śniegu było biało a zrobilo sie brązowo. Wolałabym żeby ten śnieg się rozpuścił. Jeszcze tylko dwa miesiące i będziemy cieszyć się z wiosny
W tym roku pelargonię mi zmarzły szkoda miałam sobię na rozmnażać a tu taki pech trudno kupie kilka na wiosnę na poprawę humoru a jeśli chodzi o zakupy to jeszcze nie wpadłam w szal ....ale widzialam klienta co kupil huśtawkę ogrodowa hihihi także juz niedługo do wiosny !
pozdrawiam
Ewa4 15:23, 07 lut 2014

Hejka.
Beata to powiec jak to robisz ,że udaje Ci się jeszcze powstrzymać od zakupów ja kupiłam sobie trochę nasion i cebulki begoni zw. no i zamówiłam w necie trawki no bo już mnie ogrodomania bierze nawet w powietrzu już wiosnę czuję choć jeszcze zaspy są .Pozdrawiam
Betka 17:55, 12 lut 2014

Ewuś po prostu nie ruszam się z domu hihihi a na internet nie mam chęci bo jakoś słabo mi działa nie mam cierpliwości szukać, czytać i oglądać chociaż oglądać to mogę A głównym powodem jest to że zbieramy na remont więc coś za coś ! A może wszystko pójdzie dobrze w interesach i będę mogła pozwolić sobie na szaleństwo zakupowe
pozdrawiam
Ewa4 21:54, 12 lut 2014

Beatko no wiem ,że masz ważniejsze sprawy ale naprawdę Ci się udaje powstrzymać no to podziwiam Cię .Jak coś nowego zdobędę to Ci podeślę a ciekawa jestem co nam wyrośnie z tych roślin co Ci jesienią podesłałam już się nie mogę doczekać.Trawki od Ciebie falują jeszcze na wietrze nie ścinam bo boję się ,że zima wruci ale pewnie nie długo pościnam je.Pozdrawiam
Betka 22:06, 13 lut 2014

Ewa4 już mnie zaraziłaś wiosną jutro (mam nadzieję ) jadę po nasionka . Ciekawe co mają fajnego ?!
Trzymaj telefon przy sobie hihihi w razie co będę dzwonić
Betka 21:38, 20 lut 2014

Nasionka wysiałam w poniedziałek pelargonie ,szałwia trójbarwna , żurawki, trytona
Po dzisiejszym stwierdzam że wiosna już niedługo będzie, mój piesek uparcie rozbiera z zimowych okryć krzaczki nie nadążam poprawiać !!
Ewa4 00:30, 21 lut 2014

No to czekam na efekty co Ci wyrośnie ja po niedzieli wysieje nasiona co mi przyslalas to co juz posialam ładnie wschodzi pelargoni 5 mi wzeszlo ale i tak się cieszę .Pozdrawiam zmykam spać .
Maria667 11:37, 21 lut 2014

Witam Betko!
Nie mogę się doczekać wiosny u Ciebie, jak to wszystko ruszy.
Wyobraź sobie wszystko w podwójnej ilości Będzie pięknie.