Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe skarby

Ogrodowe skarby

Betka 21:47, 05 sty 2014

Magdalenka napisał(a)
Zdjęcia rzeczywiście piękne, bo też piękny ogród stworzyłaś. Dla mnie też taka zima jest ok, no może troszkę śniegu niech spadnie, ale tylko w ogródku. Ruda kicia super
Pozdrawiam w Nowym Roku.
Witaj ! Dziękuję za miłe słowa nie ukrywam że barzo mi miło jak takie wpisy czytam Również pozdrawiam Nowo Rocznie
Nikita 21:36, 10 sty 2014

Ale metamorfoza… bardzo, bardzo ładnie. Kawał dobrej roboty wykonaliście, ale i satysfakcja chyba przeogromna. Ogród już wygląda ładnie, a jak się jeszcze roślinki rozrosną będzie wspaniale. Będę zaglądała, bo bardzo ciekawa jestem co dziać się będzie w przyszłym sezonie.
Betka 08:33, 11 sty 2014

Nikita napisał(a)
Ale metamorfoza… bardzo, bardzo ładnie. Kawał dobrej roboty wykonaliście, ale i satysfakcja chyba przeogromna. Ogród już wygląda ładnie, a jak się jeszcze roślinki rozrosną będzie wspaniale. Będę zaglądała, bo bardzo ciekawa jestem co dziać się będzie w przyszłym sezonie.

Witam Cię serdecznie dziękuję za miłe słowa . Satysfakcja faktycznie jest ogromna cieszę się bo moje marzenie się powolutku spełnia Przyszłego sezonu sama jestem ciekawa zapraszam
Pozdrawiam
AgnieszkaW 08:37, 11 sty 2014

Betko, pytałaś mnie o odkrywanie, niestety sama nie wiem, to wielka loteria w tym roku. Ja mam tylko przykryte lekko jedliną wrzosy i wrzośce oraz budleje i zamotane włókniną delikatnie korony dwóch milorzębów i 1 róży piennej - więcej nie okrywałam i chyba już nie będę. Lepiej mniej niż więcej (na razie)
Betka 08:55, 11 sty 2014

Dzięki Aga no właśnie przez tą nie zimową zimę nie wiem jak ubrać i czy w ogóle roślinki powinny być ubrane?!
Zastanawiam się czy im nie zaszkodzę . Okryte mam klon palmowy ,clematisy hortensję ogro. i migdałki. A okręciłam agrowłókniną po zawinięciu to może być kilka warstw na roślinie - chyba to za ciepło !
Nie wiem może odkryję zobaczę :\
Ewa4 00:01, 27 sty 2014

Zaglądaj Beatko na O bo bez tego juz nie można żyć .Zarywam nockę żeby nadrobić zaległości i mniałam już iść spać ale chyba poczekam bo mały się na karmienie pewnie obudzi.Planuję sobie jakie roślinki kupić do wysiania w domku ,podglądam pelargonie ,które narazie ładnie się trzymają ale już nie mogę się doczekać kiedy zacznę je ukorzeniac no ale jeszcze do wiosny troszkę czasu to i pomysłów przybędzie.Mam póki co drogę zawianą zaspy na metr i oglądam sarenki z okna jak biegają po polach za jedzonkiem bo z małym to na te mrozy nie wychodzę .Pozdrawiam
Urszulla 02:49, 27 sty 2014

Obejrzałam sobie Twój wątek i jestem pod dużym wrażeniem wizji strumienia i wykonania
a roślinki rosną jak na drożdżach
janina_zawada 08:00, 27 sty 2014

Może i moje trawy w tym roku będą mogła tak zapleść i będą pięknie kołysać się na wietrze ,, dopiero zakładam rabatę z trawami ..Pęknie wygląda ją oszronione krzewy ale przez okno , , nie lubię zimy i już .. czekam na wiosnę ..
Ewo ucałuj maluszka , mój wnusio ma już tydzień i płacze tylko jak się kąpie .. Natomiast Antoś -6 latek od maleńkości nie chciał wychodzić z wody ..Ważne tylko aby się zdrowo chowali ..
Betka 09:52, 31 sty 2014

Ewa4 masz rację że bez tego ogrodowiska nie da się żyć hihihi zaglądam prawie codziennie ale muszę przyznać że nie zostawiam po sobie śladu . Ale już się poprawiam i nadrabiam

Urszulla bardio mi miło że obejrzałaś mój wątek. zapraszam serdecznie

Janina_zawada Trawa pampasowa została powiązana pomimo tego że pewnie zmarznie , byłam ciekawa jak to będzie wyglądało

Betka 09:58, 31 sty 2014

Zima w pełni