Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe skarby

Ogrodowe skarby

Betka 08:58, 05 kwi 2014

Ewa4 napisał(a)
Podoba mi się u Ciebie.

A dziękuję
asiach 22:08, 05 kwi 2014

Ni było mnie u Ciebie kilka dni. Wpadam i co widzę wielkie zmiany Dobrze, że nie usunęłaś tego "małego" krzaczka. Chyba był za duży na przesadzanie. Różnie mogłoby się to skończyć. W końcu wszystko wykonujemy sami a nie firmy specjalistyczne (bo oni to i wielkie drzewa potrafią przesadzić). Przytniesz, uformujesz i zawsze będzie oryginalna ozdoba przy ogrodzeniu. Pięknie. Pozdrawiam
Aneta1309 20:47, 06 kwi 2014

Witam przyszłam z rewizytą, od dawna do Ciebie zagladam ale tak cichaczem. Super macie ten strumyk wydaje mi się że to moze być właśnie taki element ogrodu, który będzie Wasz ogród wyróżniał od innych i nie da się go tak po prostu skoiować. Fakt trzeba pogłówkować jak to zaaranżować żeby miało ręce i nogi ale Wy raczej nie będziecie mieli z tym problemu bo jak dotąd super Wam idzie.
Betka 21:44, 06 kwi 2014

Aneta1309 napisał(a)
Witam przyszłam z rewizytą, od dawna do Ciebie zagladam ale tak cichaczem. Super macie ten strumyk wydaje mi się że to moze być właśnie taki element ogrodu, który będzie Wasz ogród wyróżniał od innych i nie da się go tak po prostu skopiować. Fakt trzeba pogłówkować jak to zaaranżować żeby miało ręce i nogi ale Wy raczej nie będziecie mieli z tym problemu bo jak dotąd super Wam idzie.

Cieszę się jak czytam takie fajne wpisy Dziękuję i zapraszam do odwiedzania moje strumyka.
Pozdrawiam
Betka 21:48, 06 kwi 2014

asiach napisał(a)
Ni było mnie u Ciebie kilka dni. Wpadam i co widzę wielkie zmiany Dobrze, że nie usunęłaś tego "małego" krzaczka. Chyba był za duży na przesadzanie. Różnie mogłoby się to skończyć. W końcu wszystko wykonujemy sami a nie firmy specjalistyczne (bo oni to i wielkie drzewa potrafią przesadzić). Przytniesz, uformujesz i zawsze będzie oryginalna ozdoba przy ogrodzeniu. Pięknie. Pozdrawiam

Był za duży i w sumie nie brałam pod uwagę jego pozostawiania na swoim miejscu . Oglądałam Maję w ogrodzie i tam właśnie Danusia powiedziała że nie warto usuwać dużych drzew tylko wystarczy je spróbować formować No i od tamtej pory wahałam się co zrobić ....postanowiłam zostawić brabanta i go jakoś podciąć ! Przy okazji będę miała kolejne doświadczenie które na pewno mi się przyda w przyszłości
Maria667 09:48, 07 kwi 2014

Betko!
Duzo zmian i jak zawsze dużo pracy Ale radość wielka!
Pozdrawiam serdecznie.
Maria667 10:36, 08 kwi 2014

Betko!
Masz super sąsiadkę, a co za tym idzie super bukszpanki
Ewa4 22:05, 08 kwi 2014

Pracusiu zsgladaj tu czasem .Pozdrawiam
Betka 23:10, 08 kwi 2014

Mario bukszpany mają być stożkami jestem ciekawa jak mi to wyjdzie ? Postaram się to może się uda

Ewa o rety faktycznie dawno nie pisałam remont dopiero dzisiaj skończyliśmy fototapety u dzieciaków już są muszę jeszcze okna umyć firanki ......no i czekamy na meble dla Judytki . Mam nadzieję że przed świętami już będą !

Pozdrawiam serdecznie
asiach 23:51, 08 kwi 2014

Nie dość, że zmiany zachodzą w ogrodzie to i mały remont z nową aranżacją w domu. To niezłe wyzwanie zwłaszcza przed świętami. Ale będzie pięknie Powodzenia
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies