Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe skarby

Ogrodowe skarby

Betka 22:40, 20 maj 2014

Na dzisiaj tyle jak dam radę to jutro pokażę trochę więcej
Dobranoc
Ewa4 22:59, 20 maj 2014

Beatko ale Ci się pięknie wszystko rozrosło a powiec mi czy wypuściły Ci te sadzonki co jesienią Ci posłałam parzydło i coś tam bo u mnie wyrosło .Spokojnej nocki odpocznij i jutro CD.foteczek proszę .
Magdalenka 09:00, 21 maj 2014

Widzę, że ostróżki szykują się do kwitnienia. Ja niestety swoje piękne straciłam. Przesadziłam jesienią na inną rabatę, zaprawioną kompostem. Wiosną zaczęły odrastać, ale w pewnym momencie uschły Kupiłam jedną sadzonkę, ale nie będzie tych kwiatów, które miałam
Ogród coraz piękniejszy, wypełniony tyloma roślinami
Życzę udanego "tujowego biznesu".
Pozdrawiam i czekam na kolejne zdjęcia.

Gocha 10:08, 21 maj 2014

Ja chwastów nie widzę, na co innego patrzę. Ostróżki już takie duże? Moje przesadzałam i chyba nie będą kwitły w tym roku. Ta rabata z podkładami kolejowymi super. Pozdrawiam.
Betka 22:02, 21 maj 2014

Ewa4 napisał(a)
Beatko ale Ci się pięknie wszystko rozrosło a powiec mi czy wypuściły Ci te sadzonki co jesienią Ci posłałam parzydło i coś tam bo u mnie wyrosło .Spokojnej nocki odpocznij i jutro CD.foteczek proszę .

Ewuś pewnie że parzydło wypuściło "listeczki" w końcu dane od serca hihihi

a oto dowody

no i trawka nie wiem jak się nazywa podzieliłam ją na kilka wszystkie się przyjęły

i jeszcze to co na pomarańczowo kwitnie też się przyjęło nazwy też nie znam

Betka 22:06, 21 maj 2014

Magdalenka napisał(a)
Widzę, że ostróżki szykują się do kwitnienia. Ja niestety swoje piękne straciłam. Przesadziłam jesienią na inną rabatę, zaprawioną kompostem. Wiosną zaczęły odrastać, ale w pewnym momencie uschły Kupiłam jedną sadzonkę, ale nie będzie tych kwiatów, które miałam
Ogród coraz piękniejszy, wypełniony tyloma roślinami
Życzę udanego "tujowego biznesu".
Pozdrawiam i czekam na kolejne zdjęcia.

Nie dziękuję hihihi mam nadzieję że trochę zarobię w sumie robiłabym to co lubię
Ostróżek mam sporo w tamtym roku posiałam całe opakowanie więc w tym roku będę dla mnie niespodzianką bo nie wiem która ma jaki kolor Ogród nie długo zapełni się ostróżkami i naparstnicą a tych mam też sporo .
Betka 22:07, 21 maj 2014

Gocha napisał(a)
Ja chwastów nie widzę, na co innego patrzę. Ostróżki już takie duże? Moje przesadzałam i chyba nie będą kwitły w tym roku. Ta rabata z podkładami kolejowymi super. Pozdrawiam.

dziękuję Ostróżki faktycznie wysokie nie które wyższe ode mnie
reni 22:13, 21 maj 2014

Ależ pięknie
Betka 22:20, 21 maj 2014

dzisiaj spracowałam się ...plecy bolą !!! Za to ogród jest cały czyściutki aż miło popatrzeć !
Ciężko było gracować bo przyznam że ślizgałam się na błotku więc gdzie się dało to pogracowałam a gdzie nie to wyrwałam osty , pokrzywy i resztę
nie było dzisiaj miejsca w ogrodzie gdzie bym nie dziabnęła hihiih odnowiłam kanciki co prawda bez profesjonalnego sprzętu ale jakoś poszło

Betka 22:21, 21 maj 2014

reni napisał(a)
Ależ pięknie

Dziękuję