Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z widokiem na jezioro

Ogród z widokiem na jezioro

yolka 17:13, 04 gru 2014

ewsyg napisał(a)
Takie jeziorko to fajna sprawa

Faktycznie woda to woda, ale dla mnie GÓRY to GÓRY. zapraszam , pokaże jezioro w zimie
yolka 17:15, 04 gru 2014

kitek81 napisał(a)
zbaraniałam, w pierwszej chwili, co ja za jakiś nowy wątek dodałam, a nie kojarzę, co to, wchodzę, a Tu Ty takie zmiany poczyniłaś i dobrze, bo to przecież, jak sama napisałaś już ogród, a nie prawie
awatarek śliczny, widoczki na nim również
pozdrawiam serdecznie

Dziękuję za słowa uznania, miło je czytać, chciałoby sie kiedyś usłyszeć
yolka 17:15, 04 gru 2014

iwonaal napisał(a)
Witam w nowym , starym wątku. Jolu, śliczne widoki.

Masz podobne i ciut bliżej.
an_tre 17:17, 04 gru 2014

yolka napisał(a)

No tak, tak jak było ustalone przełom maja i czerwca
chyba o tym nie doczytałam ale super
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
yolka 17:24, 04 gru 2014

alinak napisał(a)
Tak Jolka wątek ma taka nazwę jak trzeba . prawie ogród to już przeszłość , wróciłam się aż do lata . teraz to mogę tak pospacerować i na dłużej się zatrzymać tu i tam , w końcu mam czas ...ogród już dojrzały , a w dodatku to jezioro ....mniam mniam ...
a ze spotkania podglądnęłam że i fajna właścicielka.
pozdrawiam.

Witaj Alinko, Byłam z wizyta w Kamiennym, cudne miejsce i przepili gospodarze, Ania super kobitka Będę pokazywać jezioro jak zamarznie, zapraszam do ogladania. U ciebie jestem dość regularnie i zawsze wychodze zachwycona.
yolka 17:28, 04 gru 2014

Mala_Mi napisał(a)

No.. to jest porządna kałuża I jakie niebo błękitne

Mała_Mi, naprawdę mała, zawieruszyłaś mi się, ale Cię znalazłam i cytuję tzn. dzieki za pochwały dla mojej kałuzy i za odwiedziny
yolka 17:30, 04 gru 2014

an_tre napisał(a)
chyba o tym nie doczytałam ale super

Mówiłam o tym u Gosi we wrzesniu, tak wstępnie, ale z mojej strony nic się nie zmieniło, zapowiedziała się także Ania z Kamiennego, Na Gosię i Bożenkę także liczę Może jeszcze ktoś dołączy. Jeszcze duzo czasu
an_tre 17:47, 04 gru 2014

yolka napisał(a)

Mówiłam o tym u Gosi we wrzesniu, tak wstępnie, ale z mojej strony nic się nie zmieniło, zapowiedziała się także Ania z Kamiennego, Na Gosię i Bożenkę także liczę Może jeszcze ktoś dołączy. Jeszcze duzo czasu
To ok
jam już wiekowa i pamięć zawodzi
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
yolka 17:49, 04 gru 2014

an_tre napisał(a)
To ok
jam już wiekowa i pamięć zawodzi

przynajmniej jest na co zganiać
ryska 19:35, 04 gru 2014

Jolu piękne widoki u Ciebie pooglądałam, nie dziwię się teraz, że zwróciłaś u mnie uwagę na bełchatowskie kopciuchy Różnica diametralna. Pozdrawiam