Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z widokiem na jezioro

Ogród z widokiem na jezioro

Agania 20:35, 06 gru 2014

Humor Cię dzisiaj nie opuszcza, ja już wszystkich w domu wykarmiłam i opuściłam już kuchnię......chłopcy pojedli i wreszcie mogiem na ogrodowisku pobyć

A u Ciebie mikołaj był
yolka 20:38, 06 gru 2014

Agania napisał(a)
Humor Cię dzisiaj nie opuszcza, ja już wszystkich w domu wykarmiłam i opuściłam już kuchnię......chłopcy pojedli i wreszcie mogiem na ogrodowisku pobyć

A u Ciebie mikołaj był

Nie był , zapomniał znowu. Chociaż może dorsze przywiezie - pojechał do Władysławowa na połowy z kutra. Dzięki B... moje juz wykarmione i poza domem
ewsyg 20:40, 06 gru 2014

Jak nie był dzisiaj ten zapracowany Mikołaj to może wpadnie do Ciebie wiosną z odszczepką tego białego bodziszka. co Ty na to ?
yolka 20:42, 06 gru 2014

ewsyg napisał(a)
Jak nie był dzisiaj ten zapracowany Mikołaj to może wpadnie do Ciebie wiosną z odszczepką tego białego bodziszka. co Ty na to ?

Super. będę wiosną oczekiwać Mikołaja, a jednsak przyjdzie Hu...ra....
Dorota123 21:02, 06 gru 2014

Nie był u Ciebie Mikołaj ???, może i dobrze, ja w ubiegłym roku prosiłam Mikołaja o gruby portfel i szczupłą talię, a on wszystko pomieszał i było odwrotnie. Czekałam do lipca na tą szczupłą talię o grubym portfelu nawet zapomniałam.... i co ??? od lipca przeszłam na dietę. Bez łachy Mikołaju, sama schudłam W tym roku nie prosiłam Mikołaja o nic, dobrze, że chociaż rózgi nie dostałam.
yolka 21:22, 06 gru 2014

Dorota123 napisał(a)
Nie był u Ciebie Mikołaj ???, może i dobrze, ja w ubiegłym roku prosiłam Mikołaja o gruby portfel i szczupłą talię, a on wszystko pomieszał i było odwrotnie. Czekałam do lipca na tą szczupłą talię o grubym portfelu nawet zapomniałam.... i co ??? od lipca przeszłam na dietę. Bez łachy Mikołaju, sama schudłam W tym roku nie prosiłam Mikołaja o nic, dobrze, że chociaż rózgi nie dostałam.

No to nieźle Cie załatwił z tą talią, Mnie gdyby podarował szupłą talię to nawet gruby portfel gotowa jestem sobie odpuścić - talia to talia, a co w portfelu to nie widać. Powiedz jak to zrobiłaś, że schudłaś? Że trzeba koryto odstawić to wiem, ale może jakiś cud bez odstawiania koryta? Zaznaczam, że roweru nie mam, zadnego, pokojowego też
Ivvvona 21:33, 06 gru 2014

Wesoło dzisiaj u ciebie, pośmiałam się z tych postów Qrcze, że ja nie wpadlam na pomysł żeby poprosić o szczupłą talię... Jak na ironię dostałam słodkości.
Mala_Mi 21:36, 06 gru 2014

Chyba takiego bodziszka mam... nazwa na drugim kompie. Rozsiewa się i przybywa sadzonek
Pozdrawiam z dołka.. góra bardzo wysoko i chyba już nie do zdobycia. Został się piękny opis.
yolka 21:37, 06 gru 2014

Ivvvona napisał(a)
Wesoło dzisiaj u ciebie, pośmiałam się z tych postów Qrcze, że ja nie wpadlam na pomysł żeby poprosić o szczupłą talię... Jak na ironię dostałam słodkości.

Nic straconego. Mikołaj w tym roku nie dawal szczupłych talii, grubego portfela też nie, przynajmniej mnie nic z tych rzeczy nie podarował, zreszta wogule nic nie dostałamJak przyjedzie z ryb dostanie w...
yolka 21:41, 06 gru 2014

Mala_Mi napisał(a)
Chyba takiego bodziszka mam... nazwa na drugim kompie. Rozsiewa się i przybywa sadzonek
Pozdrawiam z dołka.. góra bardzo wysoko i chyba już nie do zdobycia. Został się piękny opis.
Nigdy nie wiadmo co może się zdarzyć, więc i górka też, ale łatwo nie jest, a były czasy, kiedy żniwa trwały cały rok.