Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z widokiem na jezioro

Ogród z widokiem na jezioro

yolka 20:07, 26 sty 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Pozdrawiam Jolu. Fajna akcja z tą dziurką na jeziorze

To jest dziurka kontrolna w kwestii grubości lodu
yolka 20:09, 26 sty 2014

ZbigniewG napisał(a)

moje Stelchno trochę mniejsze (tylko 14ha) ale za to jakie czyściutkie

Wiem Zbyszku, widziałam takich skarbów mało. Moje (Pakoskie) niestety nie jest czyste i ryby mało. A w jeziorze Stelchno rybki są?
yolka 20:13, 26 sty 2014

Bogdzia napisał(a)
Mnie się Gopło jakieś smutne wydaje , byłam kilka razy i zawsze to samo wrazenie jak nigdzie indziej.
A wiesz Bożenko, że coś w tym jest tylko do tej pory nie potrafiłam tego nazwać. A ponadto, skoro twoja droga tak często wypada w kierunku Gopła to zapraszam do siebie przy okazji. To tylko parę km. mogę pojechać, przywieźć i odwieźć.Byłoby miło Cię gościć. Pozdrawiam
yolka 20:16, 26 sty 2014

Agania napisał(a)
Zamarznięte jezioro, super, można na łyżwach pojeździć, trzciny nasiekać, ale ja za boćkiem wolę odmarzanie jeziorka oglądać

Aganio ja również wolę odmarznięte. No to dla odmiany placuszek niedzielny - drożdżóweczka, innego narazie mi nie wolno. Pozdrawiam
ZbigniewG 20:40, 26 sty 2014

Jola rybki są ale moja fascynacja wędką skończyła się na etapie podstawówki, dorosłem i wolałem bardziej dynamiczne zajęcia
Okolice Pakości -byłem tam w szkółce bylinowej niezły wybór i niskie ceny -byłem oczywiście przejazdem w góry
yolka 20:43, 26 sty 2014

ZbigniewG napisał(a)
Jola rybki są ale moja fascynacja wędką skończyła się na etapie podstawówki, dorosłem i wolałem bardziej dynamiczne zajęcia
Okolice Pakości -byłem tam w szkółce bylinowej niezły wybór i niskie ceny -byłem oczywiście przejazdem w góry

Faktycznie ceny w Pakości są niskie, nawe bardzo w porównaniu ze sklepami internetowymi. Też robię tam zakupy. Do Pakości mam 15 km, a mieszkam pomiędzy Janikowem a Strzelnem
Bogdzia 20:58, 26 sty 2014

yolka napisał(a)
A wiesz Bożenko, że coś w tym jest tylko do tej pory nie potrafiłam tego nazwać. A ponadto, skoro twoja droga tak często wypada w kierunku Gopła to zapraszam do siebie przy okazji. To tylko parę km. mogę pojechać, przywieźć i odwieźć.Byłoby miło Cię gościć. Pozdrawiam

Jolu już tam nie jeżdżę to było za czasów mojej pracy , teraz na emeryturze siedzę w domu bo tu mi najlepiej.
Ewa4 23:45, 26 sty 2014

Śliczne foteczki lubię zimę a ta jeszcze mi się nie znudziła chociaz mam drogę zawianą bo jak co roku zima zaskoczyła urzędników i nie wysyłają sprzętu aby odśnieżyli .Pozdrawiam
yolka 10:15, 27 sty 2014

Ewa4 napisał(a)
Śliczne foteczki lubię zimę a ta jeszcze mi się nie znudziła chociaz mam drogę zawianą bo jak co roku zima zaskoczyła urzędników i nie wysyłają sprzętu aby odśnieżyli .Pozdrawiam

Ewo ja właśnie jestem urzędnikiem od dróg : w ZIMIE MUSI BYĆ ZIMNO I MUSI PADAĆ ŚNIEG
kitek81 11:18, 27 sty 2014

yolka napisał(a)

Aganio ja również wolę odmarznięte. No to dla odmiany placuszek niedzielny - drożdżóweczka, innego narazie mi nie wolno. Pozdrawiam

ale bym zjadła takiej domowej drożdżówki! już aż mi zapachniała!
pozdrawiam serdecznie :*