Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z widokiem na jezioro

Ogród z widokiem na jezioro

Margarete 16:16, 03 sty 2017

Noworoczne życzenia zostawiam - wydawało mi sie ze u ciebie przed Sylwestrem byłam z życzeniami a jednak nie...no to teraz nadrabiam, sorry ale wskakiwałam na forum z doskoku i internet mi w domu zrywał łącza...
Jolu !
Oby ten 2017 był lepszy, udany jeśli chodzi o realizacje marzeń i planów, zdrowszy jeśli chodzi o kondycje i ogólny stan zdrowia, a przede wszystkim weselszy mimo że czas upływa tak szybko - a może własnie dlatego warto szukać wokół radosnych momentów i chyba jednak aby był spokojniejszy jeśli chodzi o tę rzeczywistość która nas otacza w kraju i na świecie.
Po raz pierwszy w tym roku od wielu lat słyszałam jak ludzie w sklepach, na przystankach czy u nas w pracy poza standardowymi życzeniami szczęścia, zdrowia, kasy itp życzyli sobie spokoju i pokoju wśród bliskich, w kraju i na świecie. Chyba sprawił to ten nasz coraz bardziej nieprzewidywalny świat....te kłótnioe, rozłamy, akty terrorystyczne itd...brr
Buziaki i pozdrowienia noworoczne i dla męża
yolka 16:28, 03 sty 2017

GorAna napisał(a)
Jolu, wpadam późno, bąbelki z kieliszków się ulotniły, mimo to na 2017 rok, samych dobrych dni Ci życzę

Bo to był trunek bezbąbelkowy
yolka 16:32, 03 sty 2017

Margarete napisał(a)
Noworoczne życzenia zostawiam - wydawało mi sie ze u ciebie przed Sylwestrem byłam z życzeniami a jednak nie...no to teraz nadrabiam, sorry ale wskakiwałam na forum z doskoku i internet mi w domu zrywał łącza...
Jolu !
Oby ten 2017 był lepszy, udany jeśli chodzi o realizacje marzeń i planów, zdrowszy jeśli chodzi o kondycje i ogólny stan zdrowia, a przede wszystkim weselszy mimo że czas upływa tak szybko - a może właśnie dlatego warto szukać wokół radosnych momentów i chyba jednak aby był spokojniejszy jeśli chodzi o tę rzeczywistość która nas otacza w kraju i na świecie.
Po raz pierwszy w tym roku od wielu lat słyszałam jak ludzie w sklepach, na przystankach czy u nas w pracy poza standardowymi życzeniami szczęścia, zdrowia, kasy itp życzyli sobie spokoju i pokoju wśród bliskich, w kraju i na świecie. Chyba sprawił to ten nasz coraz bardziej nieprzewidywalny świat....te kłótnioe, rozłamy, akty terrorystyczne itd...brr
Buziaki i pozdrowienia noworoczne i dla męża

Dziękuję Małgosiu za życzenia, dla Ciebie i Twoich najbliższych dobrego Roku. Czasy mamy niespokojne na świecie i w kraju także, więc życzenia spokoju, pokoju jak najbardziej przydadzą się wszystkim, nawet wyznawcom...
Wczoraj widziałam przepowiednię Jackowskiego z Człuchowa, niepokojąca ale napawa optymizmem, że ludzie się jednak opamiętają
JoannA 17:10, 03 sty 2017

Z pozdrowieniami noworocznymi wpadam
Niech Ci zdrowie dopisuje,
na każdym kroku,
a pomyślność nie opuszcza w 2017 roku!
GorAna 17:32, 03 sty 2017

yolka napisał(a)

Bo to był trunek bezbąbelkowy

No tak, człek by się napił, a procenty uleciały
Napełniam zatem kielich naleweczką z imbirem, bom przemarzła na pogrzebie
Margerytka40 21:30, 03 sty 2017

Jola, wysłałam
yolka 16:57, 04 sty 2017

Margerytka40 napisał(a)
Jola, wysłałam

Wiem dziś po pracy przeczytałam, odpisałam
Margerytka40 17:50, 04 sty 2017

Jola, a kiedy wysiewać tą werbenę do skrzyneczek?
yolka 19:16, 04 sty 2017

W połowie lutego, czasem wschodzi w ciągu tygodnia a czasem 6 tygodni, jest nieprzewidywalna. Przypomnij się w połowie lutego to Ci napiszę co i jak
Margerytka40 19:25, 04 sty 2017

Ok