Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z widokiem na jezioro

Ogród z widokiem na jezioro

yolka 20:31, 18 sty 2017

an_tre napisał(a)
Zawołałam moją drugą połowę żeby sobie obejrzał twoje cudowne fotki, próbował mi wmówić, że to nie dzisiejsze

Pewnie myląca jest nie zamarznieta część jeziora - to w rejonie tamy(3 km ode mnie) śluzę otworzyli

zawitka 09:12, 19 sty 2017

Jola ten żywopłot po drugiej stronie niektóre liście są przymrożone ale b lekko.Zajrzyj do mnie zaraz wstawię jak moja jedna z tych starszych jest zmrożona , tak wyglądają liście zmrożone .
AgataP 11:23, 19 sty 2017

Jola ale zapodałaś widoki - pięknie, sama bym wybrała się na taką wycieczkę
Agania 12:59, 19 sty 2017

Jola i łabędzie zimą....cudne i niepowtarzalne zdjęcia...nigdzie takiej zimy jeszcze nie widziałam, ptaki mają super warunki zimą i opiekunkę karmicielkę....przypominam sobie zimę stulecia w Krakowie, kiedy pod Wawelem zamarzły łabędzie w Wiśle, było głośno o akcji ratunkowej

Taka zima u Ciebie, że aż ciągnie mnie w Twoje strony
yolka 13:03, 19 sty 2017

Agania napisał(a)
Jola i łabędzie zimą....cudne i niepowtarzalne zdjęcia...nigdzie takiej zimy jeszcze nie widziałam, ptaki mają super warunki zimą i opiekunkę karmicielkę....przypominam sobie zimę stulecia w Krakowie, kiedy pod Wawelem zamarzły łabędzie w Wiśle, było głośno o akcji ratunkowej

Taka zima u Ciebie, że aż ciągnie mnie w Twoje strony

Zapraszam jak będzie okazja.
Taka zima była wczoraj, dziś już jest normalna czyli nadal tylko z pudrem zamiast śnieguszara bez słoneczka, resztki szadzi jeszcze są
yolka 13:03, 19 sty 2017

AgataP napisał(a)
Jola ale zapodałaś widoki - pięknie, sama bym wybrała się na taką wycieczkę

Może nadarzy się okazja
yolka 13:04, 19 sty 2017

zawitka napisał(a)
Jola ten żywopłot po drugiej stronie niektóre liście są przymrożone ale b lekko.Zajrzyj do mnie zaraz wstawię jak moja jedna z tych starszych jest zmrożona , tak wyglądają liście zmrożone .

Byłam, widziałam, na pewno odbije to żywotne rośliny, Pan z Kruszwicy mówił, że od korzenia odbijają
jolanka 22:04, 19 sty 2017

Łabędzie to bardzo niebezpieczne ptaki Miałam przyjemność widzieć jak zaatakował mój kajak Stracha miałam dużego Ale piekne to są
Margarete 23:31, 19 sty 2017

Nie będę się powtarzać ale dech zapierają te twoje widoki w okolicy. Jezioro bsamo w sobie jest cudne ( wiem co mówię bo uwielbiam wodę a jeziora najbardziej...szczególnie takie jak twoje, duże i puste dookoła) a do tego wszystkiego jeszcze szadź....i te ptaki....i słońce.... bajkowo. A ile odcieni bieli na tych forach, a mówi się że zima takanieciekawa kolorystycznie jest...
yolka 17:15, 20 sty 2017

jolanka napisał(a)
Łabędzie to bardzo niebezpieczne ptaki Miałam przyjemność widzieć jak zaatakował mój kajak Stracha miałam dużego Ale piekne to są

Lepiej się do nich zbytnio nie zbliżać - mogą skrzydłem nogę człowiekowi złamać