Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z widokiem na jezioro

Ogród z widokiem na jezioro

paniprzyroda 19:35, 09 mar 2018

Super babka - i ja się pod tym podpisuję Oczywiście ogród i jezioro też super - moje gratulacje
Zamiast kwiatka zostawiam wiadomość, chyba będzie wschodzić szałwia z części nasion od Ciebie zostawionych na zaś
yolka 22:43, 09 mar 2018

Milka napisał(a)
5 lat, zleciało, mnie 7 leci. Rylam, zmienialam i dalej konca nie ma

U mnie to samo, zmieniające się koncepcje i od początku....
yolka 22:46, 09 mar 2018

Margarete napisał(a)
Ale widać postęp w budowaniu ogrodu i całego otoczenia domu jak się na te stare foty patrzy. Teraz to te kilka roślinek na trawie wygląda śmiesznie, marnie i brzydko ale wtedy gdy robiłaś te foty to na pewno bardzo ci się podobało i byłaś dumna z tego co posadziłaś i że rośnie, że kwitnie itd...
Pamiętam jak to było u mnie na początku - ile frajdy mieliśmy gdy sądziliśmy bez głowy i bez wiedzy jakieś pierwsze przypadkowo kupione pod wpływem impulsu rośliny - muszę też odgrzebać u siebie takie pierwsze foty - jeszcze sprzed Ogrodowiska - to bardzo pocieszające i budąjące własną motywację oraz satysfakcję takie porównywanie. Możesz być dumna bo stworzyliście z mężem i tworzycie świetne miejsce wokół siebie

Tak, porównując zdjęcia widać różnicę, budowaliśmy się na polu uprawnym, na początku cieszyło mnie każde źdźbło które wyrastało z ziemi, a teraz jak już coś widać, zaczynam wybrzydzać i ciągle coś znajduję do poprawiania, ale może to dobrze - ogród się zmienia
yolka 22:47, 09 mar 2018

Pszczelarnia napisał(a)
My dziękujemy, cacko stworzyłaś.

Bardzo miło mi to czytać
yolka 22:49, 09 mar 2018

ryska napisał(a)
Aż cofnęłam się do początku Twojego wątku.
Stworzyłaś przepiękny ogród w krótkim czasie.
Roślinki wypasione, miejsce nad jeziorem wyjątkowe i Ty Jolu jesteś super babka.
Pozdrawiam

Reniu, dzięki, jak sobie przypomnę jak ciężko pracowaliśmy, nie wiem czy drugi raz podjełabym taką decyzję, a z drugiej strony jak żyć bez ogrodu
yolka 22:50, 09 mar 2018

paniprzyroda napisał(a)
Super babka - i ja się pod tym podpisuję Oczywiście ogród i jezioro też super - moje gratulacje
Zamiast kwiatka zostawiam wiadomość, chyba będzie wschodzić szałwia z części nasion od Ciebie zostawionych na zaś

A to nowina z szałwią, to i u mnie powinna wzejść w gruncie , nie ścinałam wszystkiego, tyko poczekać muszę
GorAna 13:03, 11 mar 2018

Jolu super sie ogląda takie porównania z początku i teraz
Pięknie już jest, a będzie już tylko lepiej
Buziaki zostawiam

Mam dla Ciebie zadołowaną gipsówkę
kasiek 19:13, 11 mar 2018

Qurcze jakie zmiany! Przepieknie to wymyśliłaś - jest co gratulować! Oby tak dalej w spełnianiu marzeń
yolka 19:38, 11 mar 2018

GorAna napisał(a)
Jolu super sie ogląda takie porównania z początku i teraz
Pięknie już jest, a będzie już tylko lepiej
Buziaki zostawiam

Mam dla Ciebie zadołowaną gipsówkę

Umówimy się na wymianę jak zrobi się cieplej, może tym razem u mnie
yolka 19:39, 11 mar 2018

kasiek napisał(a)
Qurcze jakie zmiany! Przepieknie to wymyśliłaś - jest co gratulować! Oby tak dalej w spełnianiu marzeń

Pomysły czerpałam z Ogrodowiska, trochę się obawiam jak to będzie jak wszystko urośnie, wtedy będę obdarowywać