Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z widokiem na jezioro

Ogród z widokiem na jezioro

marba 20:01, 14 mar 2018

Jolu, stworzyłaś wyjątkowo cudne miejsce. Aż się nie chce od Ciebie wychodzić. Gratuluję i podziwiam.
yolka 20:38, 14 mar 2018

marba napisał(a)
Jolu, stworzyłaś wyjątkowo cudne miejsce. Aż się nie chce od Ciebie wychodzić. Gratuluję i podziwiam.

Dziękuję ogród cieszy, ale pracy jest czasem ponad siły
Napia 22:29, 18 mar 2018

Ogród pięknie wygląda i aż trudno uwierzyć, że udało się go Tobie stworzyć w 5 lat. Gratulacje!

Rododenrony zachwycają Nie ma odwołania - wiosna wysadzam swoje i daję im na nowo dobrej ziemi. Wanienki do odstanej wody nie mam, ale może znajdę jakąś beczkę na deszczówkę
yolka 22:32, 18 mar 2018

Napia napisał(a)
Ogród pięknie wygląda i aż trudno uwierzyć, że udało się go Tobie stworzyć w 5 lat. Gratulacje!

Rododenrony zachwycają Nie ma odwołania - wiosna wysadzam swoje i daję im na nowo dobrej ziemi. Wanienki do odstanej wody nie mam, ale może znajdę jakąś beczkę na deszczówkę

Dziękuję, wanienki tez już nie mam tak było na początku teraz podlewam wodociągową tylko odstaną 1 -2 doby
Napia 22:47, 18 mar 2018

yolka napisał(a)

Dziękuję, wanienki tez już nie mam tak było na początku teraz podlewam wodociągową tylko odstaną 1 -2 doby

Ja mam tam rozłożoną linię kroplującą, więc idzie prosto z kranu i na pewno z wysokim ph. Muszę lepiej zadbać o rh, ale u mnie z czasem krucho - w maju przyjeżdża na kilka tygodni córka z rodziną i głowy do ogrodu na pewno nie będę miała. Może wcześniej wszystko ogarnę
yolka 22:51, 18 mar 2018

Napia napisał(a)

Ja mam tam rozłożoną linię kroplującą, więc idzie prosto z kranu i na pewno z wysokim ph. Muszę lepiej zadbać o rh, ale u mnie z czasem krucho - w maju przyjeżdża na kilka tygodni córka z rodziną i głowy do ogrodu na pewno nie będę miała. Może wcześniej wszystko ogarnę

O to dobra wiadomość, chyba z daleka córka przyjeżdża jak na kilka tygodni, moja córka podobnie dwa, trzy razy w roku, ale na dłużej
Napia 23:12, 18 mar 2018

Z daleka z Japonii. Ostatnio była w Polsce 2,5 roku temu... już się nie mogę doczekać
yolka 07:59, 19 mar 2018

Wielu radości z pobytu życzę
anabuko1 13:53, 19 mar 2018

yolka napisał(a)

Jestem tu dzięki Tobie, Ty byłaś u mnie pierwsza, pamiętam jak kupiłam trzy kwitnące rododendrony bo urzekły mnie kwiaty, dopiero potem szukałam informacji o tych kwiatach i wtedy trafiłam do Rododendronowego ogrodu, ponad tydzień wertowałam Twój wątek, czytałam, potem już tylko zdjęcia oglądałam. Twoje kolejne wątki wiadomo wyrywkowo, bo nie da się być wszędzie, ale na początku myślałam, że Ogrodowisko to tylko Bogdzia. Potem zaczęłam przyglądać się jak to działa, odkryłam ile ludzi jest na tym forum, którzy są ze mną do dziś. Bardzo wszystkim dziękuję

Ależ masz piękne okazy. A kolory. Hmmm.kiedyś może na nowym areale posadze sobie kilka rodkow.Tutaj nie mam gdzie.
Azalie mam podobną taką żarówkę w ogrodzie.
malgorzata_s... 14:51, 19 mar 2018

Jola dobrze że jesteś wiesz. Twój ogród podziwiać to przyjemność. No i to jezioro