Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Powitania » Witam wszystkich ogrodomaniaków

Witam wszystkich ogrodomaniaków

sylwiaK 10:40, 21 mar 2013

Witam wszystkich bardzo serdecznie.Mam na imię Sylwia i jestem z woj.lubelskiego a dokładnie z okolic Dęblina.Na tą stronę trafiłam przypadkiem w poszukiwaniu nadwyżek ogrodowych.Wcześniej mieszkałam w bloku więc sprawy ogrodowe mnie bardzo nie interesowały,wprawdzie marzyłam o ogrodzie ale mieć a marzyć to dwie różne rzeczy....Po przeprowadzce na tzw .wies( w marcu ubiegłego roku) przeżyłam szok ogrodowy ile to mnie będzie kosztować pracy,wysiłku a o pieniądzach już nie wspomnę..Już są małe zaczątki ogrodu bo już kilka roślin w tamtym roku udało mi sie posadzić ale to kropla w morzu..Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona i będziecie służyć mi przede wszystkim radą bo w tych sprawach jestem noga
Kindzia 11:15, 21 mar 2013

Witam Cię serdecznie Załóż swój wątek. Tam do Ciebie będziemy przychodzić
Gardenarium 11:21, 21 mar 2013

Witamy, dobrych rad u nas pod dostatkiem, sporo zostało napisane, na stronie głównej, gdzie są artykuły i na wątkach ogrodowych, które możesz oglądać i czytać do woli, a także pytać w wątkach o konkretnych roślinach, pielęgnacji, albo bezpośrednio w ogrodach, które odwiedzasz. Załóż swój wątek tutaj

https://www.ogrodowisko.pl/watek/new?forum_id=3

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 11:22, 21 mar 2013

Lista działów Forum jest tutaj https://www.ogrodowisko.pl/forum

a strona główna z artykułami jest tutaj https://www.ogrodowisko.pl/

Instagram Ogrodowiska
Roberto 15:31, 21 mar 2013

Witam na Ogrodowisku
Magdalenka 16:29, 21 mar 2013

Witaj gorąco!
Pokaż zdjęcia ogrodu.
sylwiaK 18:24, 21 mar 2013

pokażę ale chyba ugoru....jutro zrobię kilka fotek...śniegu dużo u mnie Potrzebuję duuużo roślin i dobrych rad.
sylwiaK 18:29, 21 mar 2013

Roberto napisał(a)
Witam na Ogrodowisku

Oglądałam kilka twoich zdjęć.Piękny ogród...u mnie daleka droga do takiego efektu
Betka 20:32, 21 mar 2013

Witaj Sylwia! Załóż swój wątek, będziesz miała swój własny kącik na zdjęcia i rady . A my będziemy mogli troszkę podpowiadać
natalie 20:53, 21 mar 2013

Cześć Sylwia! Ja również dopiero zaczynam swoją ogrodową przygodę i mam uśmiech na twarzy jak tylko pomyślę ile pracy mnie czeka! sporo inspiracji czerpię z Ogrodowiska, to prawdziwa kopalnia pomysłów i wiedzy! Na pewno znajdziesz coś dla siebie. Pozdrawiam i trzymam kciuki!