Dziękuje Renatko za Twoje słowa, jest dokładnie tak jak piszesz! chciało by się mieć już teraz piękny ogród ale to albo kosztuje albo wymaga sporo czasu. I dlatego trzeba cieszyć się samą drogą dojścia do idealnego ogrodu każdą roślinką i nowym drzewkiem. Pozdrawiam serdecznie !
Wilczomlecze i mnie zauroczyły ,na razie mam 2 gatunki ,teraz choruję na takiego z czerwonymi liśćmi .
Powojniki pędzą i nawet pąki kwiatowe mają .pozdrawiam
Agnieszko ,no właśnie ,ja co mc wiosną ,latem i jesienią ,jakieś pieniążki przeznaczam na ogród ,zimą na domek ,bo jeszcze wiele ,rzeczy potrzebujemy w domku ,niby zostały bzdety ,bo np.listewki przy ścianach,ale metrów sporo i robi się kwota spora ,czy drzwiczki do garderób ,ale pomału do celu i w domu i w ogrodzi ,ja przestałam się spinać ,że muszę wybierać czy kostka na podjeździe czy taras ,wybrałam taras ,bo na podjeździe może być na razie kamień ,mało czasu tam spędzam a na tarasie każdą wolną chwilę .A podjazd kiedyś zrobimy .Więc nie wpadaj w doły i nie uciekaj z O ,tylko chwal się ,każdą zmiana i roślinką ,pozdrawiam